bu olamayacak bişey değil ki İktisatı kazanmışsınız zaten, e dil okurken de olur ya da sonrasında.Bir iktisatci olsamda bir cok dil konusabilen bir is kadini olsam fena mi olur.
bu olamayacak bişey değil ki İktisatı kazanmışsınız zaten, e dil okurken de olur ya da sonrasında.
erasmusla bir dönem avrupada bir ülkede ders alabilrisin. yazın work and travella amerikaya çalışmaya gidebilrisin. yada inter rail ile çok yüksek olmayan bir ücretle avrupayı trenle dolaşabilirsin.Karabukte okuyorum. Kucuk bir sehir. Nasil kendimi gelistirebilirim ki... Maddi olarakta bir dil kursuna kayit yaptiramam. Ama bunun olmasini cok istiyorum sadece kafam karisik..
Anladim canim cok sag ol. Erasmus hep aklimda var olan bir sey zaten ama bu iktisati cok kucumsuyorlar canim sıkılıyor ama ne zorluklarla hazirlandim bilmiyorlar bende isterdim guzel yerleri ama olmadi kendimi gelistirirsem guzel seyler yapabilirim diye dusunuyorum.Ders notlarını yüksek tut.Ortalaman 2.10'un altına düşmezse her üniversitenin Erasmus için İngilizce kursları var.Ortalaman Erasmusa başvurmaya yettiği takdirde önce ilk işin okulun dil kursuna gitmek ve onada çok çalışarak Erasmusla yurtdışına çıkmak.Gittiğin Ülkeye göre okulun sana aylık para verecek.Maddi olarak Erasmus aileni zorlamaz yani.1 sene gittiğin ülkede iktisat okumaya devam edersin.Muhtemelen yurtdışına gideceğin yerde ingiltere yada amerika olmayacağından hem gittiğin ülkenin dilini öğrenirsin,hemde ingilizce öğrenim görerek ingilizceni geliştirirsin.Bu durumları gerçekleştirebilmenin tek yolu bölümünde derslerine odaklanmak.Ki 2.10 ortalama tutturmak için orta halli bi öğrenci olmak yeterli. 4.00 üzerinden 2.10 ne ki Allah aşkına.Yeterki iste.Benim çok arkadaşım Erasmusu kazandı.Son sınıfta gidecekler.Sende onlardan biri olabilirsin. (Okulun dil kursları ÜCRETSİZ)