• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Karmakarışığım,hamile miyim acaba?

birdilegimvar

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
16 Nisan 2015
102
100
103
Arkadaşlar merhaba
Sat 6 ağustos
Bat 5 ile 8 eylül arası olmaliydi.
Nasıl olsa regl olucam diye 5 eylül de korunmasız ilişki oldu
Ve ben hala regl olmadım. 2 kere test negatif ama hayatımda hiç bu kadar gecikmem olmadı. Kan tahlili için şu aşamada hastaneye de gidemiyorum. Nette geç döllenme ile ilgili okuduklarim çok kafami karıştırdı. Benim gibi olan var mı aranızda. Bu arada eleştiri ya da yadirgayici yorumlar istemiyorum lütfen. Sadece bilgi paylaşımı yapacak arkadaşlar yazsin. Yeterince karmaşığim zaten..3 çocuğum var.

Kimse birşey yazmamış çok ilginç. Demekki kimsenin başına böyle birşey gelmemiş. Ben basimdan geçenleri yazayım da bari böyle birşey yaşayanlara ön bilgi olur.
Sırt ağrısı için acile gittim gebelik varmı diye dr.sorunca olabilir dedim evde yaptığım idrar testi negatifti dedim.kanda bakıldı betahcg 15.07 idi.evet hamileydim fakat sat a göre çok düşük bir degerdi. Kimyasal gebelik yaşıyordum sanırım nitekim öyle de oldu.birkac gün sonra regl oldum. Hcg 10 a düştü. Kadın doğum uzmanı karnimdan ultrasonla baktı bisey görünmüyor şuan düşük yapıyorsun bir kaç gün sonra hcg 'ye tekrar bakalım 0 olmazsa içinde parca kalmış demektir kürtaj yaparız dedi. Şuan reglimin 3.günü. pazartesi bakalım hcg kaç çıkcak. Allah dileyen herkese çocuk nasib etsin benim zaten 3 çocuğum var 4.'ye hiç hazır değildim. Allah 3 yavruma sağlık sıhhat hayırlı ömür nasib etsin. Amin

Evet bildiğim kadarıyla adet öncesinde de hamile kalınabilir. Test alın yapın eczaneden

Back