A ayydolunay Popüler Üye Kayıtlı Üye 22 Eylül 2007 122 0 15 Mayıs 2011 Konu Sahibi ayydolunay #1 arkadaşlar yağlı karma arası bi cildim var içerinde hiç yağ olmayacak ve güneş koruma faktörlü memnun kaldığınız renkli ve ya renksiz nemlendirici önerebilir misiniz ve acil :)) Son düzenleme: 15 Mayıs 2011
arkadaşlar yağlı karma arası bi cildim var içerinde hiç yağ olmayacak ve güneş koruma faktörlü memnun kaldığınız renkli ve ya renksiz nemlendirici önerebilir misiniz ve acil :))
A adress Aktif Üye Kayıtlı Üye 9 Temmuz 2010 18 0 16 Mayıs 2011 Konu Sahibi ayydolunay #2 renksiz nemlendirici olarak avene kullanıyorum ben, hafif renk versin hemde korusun istiyorsan dermalogica renkli nemlendirici alabilrsin
renksiz nemlendirici olarak avene kullanıyorum ben, hafif renk versin hemde korusun istiyorsan dermalogica renkli nemlendirici alabilrsin
A ayydolunay Popüler Üye Kayıtlı Üye 22 Eylül 2007 122 0 18 Mayıs 2011 Konu Sahibi ayydolunay #3 başka bilen yok sanırım :S
E elifim46 Aktif Üye Kayıtlı Üye 5 Haziran 2011 74 0 21 Haziran 2011 Konu Sahibi ayydolunay #4 ayydolunay .!.: başka bilen yok sanırım :S Genişletmek için tıkla... ben de avene emulsiyon kullanıyorum
ayydolunay .!.: başka bilen yok sanırım :S Genişletmek için tıkla... ben de avene emulsiyon kullanıyorum