• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Karmadan Yağlıya Dönük Cilt / Beyaz Pütürler ve Siyah Noktalar .

SensaiqoTic_qL

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
8 Ağustos 2010
11
1
36
Antalya
Merhaba arkadaşlar. 21 yaşındayım, karma ve sorunlu bir cildim var. Sivilceyede yatkın denilebilir. Tek tükde olsa eksik olmaz sivilceler baby facemden. :)

Burun bölgesi ve alnım gün içinde sık sık parlama yapar. Tabi bu durumda siyah noktaları kaçınılmaz kılıyor malesef. Gözeneklerimde oldukça açık sayılır.

Ve geçmek bilmeyen beyaz pütürler. Allah onların bin belasını versin. Küçük küçük çenemi ve burun kenarlarını kaplamış durumdalar. Sadece yakından bakınca belli oluyorlar. Aynı şekilde sağ yanağımdada varlar ( biraz daha büyük olarak )

Aynı sorunları yaşayanlar vardır mutlaka. Ciddi tavsiyeler bekliyorum arkadaşlar. Pütürler ve siyah noktalar için.

Son olarak ürün( yıkama jeli, peeling, maske, nemlendirici, tonik olabilir ) tavsiyesi istiyorum.

limon suyu yoğurt maskesini önerebilirim. ikisini bir kasede karıştır yüzüne sür 15 dk bekle ve ılık suyla çıkar. :)

Siyah noktalar için mi. Çok daha derindeler canım. Net bir çözüm olacağını sanmıyorum. :(
Asıl sorunum şu pütürler. Nasıl kurtulurum hiç bir fikrim yok. Yardımcı olabilecekte yok gibi. Hiç uğrayan yok buralara baksana. :(

benimde siyah noktalarım ve şu pütürlerden çok var bunu yapıyorum arada, ferahlatıyor beni. clean&clear siyah nokta temizleme losyonunu da kullanıyorum. işe yarıyor eskisinden daha pürüzsüz geliyor gözüme :1:

canım aynı sorunlar bende de var pütürlere sinir oluyorum gerçekten sebamed sabun kullanıyorum ben bide garnier tonik ve sivilce karşıtı nemlendiricisini aldım faydası olur mu sanmıyorum ama olursa yazarım.limon yoğurt maskesini bende duydum denemekten fayda vardır bende deniyeceğim bi ara

o bahsettiginiz sorunlarda bende de mevcut :( o kozmetik ürünleri Boş gözenekler gittikçe büyüyo ; (

Back
X