• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cilt Bakımı Ürünleri Karma-Yağlı Cilt ve Pullanıp Dökülme Bir Arada

Cilt Bakımı Ürün Tavsiyeleri

sinemc

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
19 Ağustos 2010
1
0
36
İstanbul
Arkadaşlar Merhaba,
Yağlıya dönük bir cilt tipim var. T bölgemde de sivilce sorunum asla bitmez. Hatta son 4-5 ayda yanaklarımda da sorunlar oluşmaya başladı. Çok sık, bir bölgede çok yoğun bir sivilcelenme değil ama geçmiyorlar bir türlü. Birkaç kez dermotologa da gittim ama çözülmedi. Bu aralar sadece Clinique'in 3lü temizleme setlerini kullanıyorum ama hiç memnun değilim.
Benim şu sıralar sorunum da şu; cildim karma-yağlı olmasına rağmen burnumda, yanaklarımda, kaşlarımda derim dökülüyor daha doğrusu pullanıyor..

Hangi ürünü kullanmalıyım bilemedim.. Şu sıralar yeni bir nemlendirici ve temizleyici almayı düşünüyorum. Neler önerebilirsiniz? Benzer problem yaşayan var mı?

her zaman pahali olan urun iyidir diye bir sey yok
sanirim sectigin uclu senin cildin icin dogru bir secim degil
bende yillarca kozmetiklere para verdim simdi organige dondum
saf gul suyu ile yuzumu temizliyorum
sivilce akne varsa papatya yagi bunlari kurutuyor
kayisi cekirdegi kremini kullaniyorum
argan yagi da cilde iyi geliyor

Son düzenleme:
Sana La Rochun cilt temizleme olarak tolereni tavsiye ederim. Kullan ne demek istdiğimi anlayacaksın. Pullanma içinde gene La rochun Kerium ds kremıne bak, bunu kullanmadım ama la roche guvenım sonsuz, benı yarı yolda bırakmadı hic. Isıspharma dıye bı markada var o da cok kalıtelı peelındını kullanıyorum cok memnunum. Bu sölediğim urunler eczane grubudur sorun yasamayacağını dusunuyorum. Kerium DS Krem, Kerium La Roche-Posay'den. burda açıklama var bakabilirsin.

Back
X