- Konu Sahibi tahinlikurabiye
Karma bir ildim var. Cildim aşırı yağlı değil ama yanaklarımın ön kısmnda gözenekler var. En uygun bakım ürünleri ve nemlendirici hangisidir kızlar, önerilerinizi bekliyorum 
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Karma bir ildim var. Cildim aşırı yağlı değil ama yanaklarımın ön kısmnda gözenekler var. En uygun bakım ürünleri ve nemlendirici hangisidir kızlar, önerilerinizi bekliyorum 
hayır denemedim ben sebamed ve nivea soft kullandım fakat ikisinde de cildim yağlı kalıyor gibi, sanki tamamiyle emmiyor kremi cildim :2: solution ürünlerinden memnun musun? bu arada teşekkür ediyorum çok...![]()
hayır denemedim ben sebamed ve nivea soft kullandım fakat ikisinde de cildim yağlı kalıyor gibi, sanki tamamiyle emmiyor kremi cildim :2: solution ürünlerinden memnun musun? bu arada teşekkür ediyorum çok...![]()
Sebamed cok yagli ark nivea cildde lekelere sebep oluyo cnm dermoskin al besli koruma ne gunes kremi ne gunduz kremi ne nemlendirici ne de fondoten derdine son fiyatida 40 ile 45 lira arasi degisiyoo ha bu arada anti aging de var dusunu mukmmel hem tenini hem cebini sevecek emin olun .
csnım dermoskin bb krem gibi bir şey mi yani renkli nemlendirici mi?
Evet fondoten renginde deneyin vallaha pismn olmucaksiniz![]()
Evet fondoten renginde deneyin vallaha pismn olmucaksiniz![]()
dermoskini gratis veya watsonsta bulabilir miyim? bir de sadece nemlendirici olarak kullanabileceğim benim cildime göre yani yağlı bırakmayan bir nemlendirici önerin var mı hayatım?![]()
Yok kuzum bulamazsin eczane urunu netten sparis verebilirsi n