Cilt Bakımı Ürünleri Karma ve alerjik cilt için hangi ürünleri önerirsiniz?

Cilt Bakımı Ürün Tavsiyeleri

Sibel80

Nirvana
Kayıtlı Üye
2 Kasım 2007
1.265
214
kızlar bana yardım edin benim cildim karma ve alerjik aslında çok bir cilt problemim yok.biraz gözenekler ve yağ bezeleri var bir kaç tane.olay aldım hiç sivilce çıkmazken sivilce çıktı.her sürdüğümde cildim yanıyor.daha önce innova, avon kullandım.hepsinde aynı oldu.başkalarına iyi gelen şeyler bana hiç olmuyor.yoğurt maskesi vb.kk dan öğrendiğim elma sirkesini suyla seyreltip tonik olarak kullanayım dedim.müthiş yüzüm yandı.ben ne kullanayım.bazı yağları nemlendirici olarak kullanma fikrinide yapamıyorum yağ bezeleri yaparmı acaba diye.

Arkadaşım hassas cilde hiç sirke ya da yoğurt olur mu.Benim de çok hassas cildim olay vb ürünlerin hepsini geç.İlla maske yapacaksan bal maskesi yap o yakmıyor.Krem olarak acı badem,bepanthene,elidel gibi kremleri kullan.ben çareyi sadece bunlrda buldum.

teşekkür ederim mesajınız için.siz cildinizi ne ile temizliyorsunuz tonik olarak ne kullanıyorsunuz.vishy ve bady shop ürünlerini kullandınız mı:uhm:

teşekkür ederim mesajınız için.siz cildinizi ne ile temizliyorsunuz tonik olarak ne kullanıyorsunuz.vishy ve bady shop ürünlerini kullandınız mı:uhm:

canım ben body shoptan aloea vera falan kullandım vishy değil ancak biotherm,roc,dead sea,sebamed,loreal,nivea vb kullandım.fakat bizmki dermotolojik bir sorun,yani içindeki tek bir madde cildimize uymasa tepkime yapıyor ve kaşınıyor.Ben şöyle yapıyorum acı badem sütü ile makyajı siliyorum ardından maden suyu ile ovalayarak yıkıyorum,sonra tekrar acı badem nemledirici sürüyorum.ancak..yüzüm çok kirlendiyse zeytinyağlı sabun ile yıkıyorum,jeller de olmadı maalesef:1no2: diğer sayfada gurbaa bal sabununu tavsiye etti.yani bal bize iyi geliyorgamyoncuiremsu bir de tabi ki bepanthene3 günde bir falan ama sürüyorum.Sebaroitin nüks ettiği günlerde de alerji olan bölgelere elidel krem sürüyorum o bayağı iyi geliyor bana.maske sadece bal maskesi ve maya oluyor.Başka hiçbir meyve ve sebze maskesi olmuyor.meyve asitleri de yakıyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…