Karma üzerine

sakura26

Üye
Kayıtlı Üye
2 Mayıs 2023
22
11
8
30
Herkese selamlar, kimilerinin aliskin oldugu kimilerinin de ilk kez duyacagi turden bi karma hikayesiyle buradayim.. sevgili oldugum yakisikli,akilli,fit manitam kendisinden hic beklemeyecegim sekilde beni aldatiyor ve burda hikaye basliyor kendisine deli gibi tutkun oldugum icin yogun tartismalar sonrasi kendisini affediyorum ama icimde ukde kaliyor tabi kafayi kiriyorum ondan sonra iliskiye de aska da bakisim degisiyor… Sevgili olmaya devam ettigimiz sure boyunca surekli olayi hatirlatip yarayi kanatiyorum bir sekilde evlilik yoluna giriyoruz bu sirada hayatima bir baskasi giriyor kendisi manitam kadar yakisikli degil ama tam bir beyefendi tavirlarina asik oluyorum ve iliskimi bile bile benimle bir yola cikmak istiyor cunku oda bana asik! Hediyeler ask sozleri herkesi karsina almalar asktan bayilmali bir iliski yasamaya basliyoruz o sirada oburunden ayriliyorum tabi. Oyle guzel ki hersey kusur ariuorum bulamiuorum adam o kadar duzgun ki adami zorliyorum hatta (asiri toksik oldugumicin )delirtesiye kadar kiskanclik krizleri falan.. Ama adam agzimin icine bakiyor hersey kopruyi gecesiye kadar tabi sonrasinda ileri seviyede toksik iliskiye bagliyor en yakin arkadaslarimla bile gorusturmemeler kiyafete karismalar hayatima karismalar sececegim meslege dahi karismalar deliler gibi kiskanmalar bunalima giriyorum ve cikarken de bu kisiyi hayatimdan atacagima karar veriuoum eee gelen gideni de aratiyor tabi bi yandan elimde olmadan eski manitama yukselmeye ve ozlemeye basliyorum ayrilma sureci asiri derecede sancili geciyor cunku ondan ayrilincagini anlayan karsi taraf butun kozlarini ve marifetlerini sergilemeye basliyor akil almaz bisekilde iyi davranmalar kapimda yatmalar her dedigime tamam demeler yuzukle kapima cikip gelmeler….bir sekilde ayriliuoruz.. epey zor oluyor.. Iste karma burada devreye giriyor kendisini aldattigim manitamla barismaya calisirken hayatinda birinin oldugundan supheleniyorum ve uzun arastirmalar sonucu bisureligine biriisini hayatina aldigini goruyorum ister kaderin cilvesi deyin ister karma deyin hayatina aldigi kisi benim hayatim aldigim insanla ayni meslekten ve dogum gunleri ve yaslari bile ayni inanilmaz ama gercek(( siz siz olun kimseye kotuluk etmeyin bir cop bile biraksaniz donup geri alin hicbir kotuluk karsiliksiz kalmiyor evren bosluklari en akil almaz sekilde dolduruyor ve size de sadece sasirmak kaliyor sacmalardan secmeler gibi olsa da bu benim hayatim buraya kadar okuyanlarin gozlerine saglik, iyi geceler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…