Cilt Bakımı Ürünleri karma ciltler için en iyi tonik nedir?

Cilt Bakımı Ürün Tavsiyeleri

mnrygc

Guru
Kayıtlı Üye
28 Ekim 2007
92
0
meraba arkadaşlar bu benim açtığım ilk konu a.s.
benim cildim karma alın ve çene bölgemde çok fazla sivilce çıkıyordu düzenli olarak defne sabunu kullandım ve iyi geldi ama bi de iyi bir tonik alırsam daha iyi olur. Sizce en iyi tonikler hangileridir? Ben neutrogena iyi diye duymuştum ama..
önerileriniz için şimdiden teşekkürleeerr a.s

benim cildim karma alın ve çene bölgemde çok fazla sivilce çıkıyordu düzenli olarak defne sabunu kullandım ve iyi geldi ama bi de iyi bir tonik alırsam daha iyi olur. Sizce en iyi tonikler hangileridir? Ben neutrogena iyi diye duymuştum ama..

Canım hoşgeldina.s.
Bence iyi tonik diye bir şey yok. Benim cildim yağlı ve birçok iyi markanın toniğini denedim bugüne kadar ama hiçbir işe yaramıyor. Cildimize ekstradan kimyasal yüklüyoruz. Şuanda body shop'un çayağacı toniğini kullanıyorum ama bir etkisi olmuyor.benneyaptımki
Bir daha almayı düşünmüyorum tonik.
Cildini güzelce temizle illa tonik kulanmak istiyorsan maden suyunu buz yapıp sür ya da bitkileri(nane,kuşburnu,biberiye vs.) çay gibi demleyip kullan. kaydirigubbakcemile5

canım,benim de cildim karma ve çenemde çok fazla sivilce çıkıyordu.Birçok ürün kullandım ama en sonunda artıstry nin yağ kontrollü arındırıcı toniğini kullandım.Tabi jeli de vardı onu da kullandım.Şuan sivilceden eser kalmadı çok şükür.Tavsiye ederim

island ve gülce önerileriniz için teşekkürler :)
gülcecim artistry ı bi araştırayım ben sanırım jeliyle birlikte etki ediyodur en çok

island ve gülce önerileriniz için teşekkürler :)
gülcecim artistry ı bi araştırayım ben sanırım jeliyle birlikte etki ediyodur en çok

evet canım olabilir yani sırf toniği kullanmak fayda eder mi bilmiyorum.Ben de ayrıca defne sabunu da kullanıyorum.Şuan hiç sivilcem kalmadı.Cips veya yağlı herhangibir yiyecek yesem hemen çıkardı şimdi ne yersem yiyeyim şükür sorun yok.Çok çektim ama geçti,dilerim seninkiler de geçer

evet canım olabilir yani sırf toniği kullanmak fayda eder mi bilmiyorum.Ben de ayrıca defne sabunu da kullanıyorum.Şuan hiç sivilcem kalmadı.Cips veya yağlı herhangibir yiyecek yesem hemen çıkardı şimdi ne yersem yiyeyim şükür sorun yok.Çok çektim ama geçti,dilerim seninkiler de geçer

canım peki nerden aldın eczane mi kozmetik misenağlama

Canım bende doğal şeyler kullanmanı öneririm...
Kozmetiklerin bi çoğu işe yaramıyor boşuna para harcamış olma, tabi bazen işe yarayanda olmuyor değil ama onu bulasıya döktüğün paraya yazık :nazar:

Gül suyu kullanma nolur nolmaz çünkü cildin o bölgeleri baya yağlı sanırım, gül suyu yağlı ciltler için iyi değilmiş...

Kendi hazırladığın doğal toniklerden kullan burda araştırırsan bi çok yerde arkadaşlar tavsiye verdiler a.s

arkadaşım benim sana tavsiyem eğer cildin birazda olsa sorunluysa sakın kozmetik sürme.ben mahvettim yüzümü kozmetiklerle tonik nemlendirici falan.en güzeli doğal evde yapmak.bayadır elma sirkesiyle su karıştırıp tonik gibi kullanıyorum çok faydasını gördüm.en azından mahvetmiyor.

cilt sağlıgımızında dışa vurumu açısından en önemli göstergelerden biridir
cinsiyet hormonlarımızın,tiroidimizin,demir-çinko- gibi minerallerin eksikliğinde yada fazlalıgında ciltte ciddi problemler meydana gelir.
bütün cilt için en sağlıklısı kil-limon suyu-gül suyu ve zeytin yağını karıştırıp haftada bir düzenli uygulamadır.
ama ciddi bir akne-leke problemi varsa en doğrusu bir dermatologa görünmektir.
mesela östrojen fazlalıgında ciltte lekelenmeler olur,hamilelerde bu yüzden lekelenme fazladır.
ve cilt dıştan ziyade içten destek ister
bol bol süt ürünleri ve sebze-meyve tüketerek bunu sağlayabilirz.
a ve c ve e vitaminleri cildin kurtarıcısıdır bunu unutmamak lazım.

arkadaşlar benim cildim de karma.ben de maden suyu ve 7,8 damla limonu karıştırıp buz haline getiriyorum. her sabah uyandığımda yüzüme bir tane sürüyorum bunun gözenekleri sıkılaştırıcı etkisi var ben kullanıyorum ve çok memnunum..tavsiye ederim...

X