• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Maske Tarifleri karma cilt tıpıne sahıp olanlar nasıl bakım onerırsınız

Evde Yapılabilen Doğal Cilt Bakımları Kolay yüz maskesi, Basit Kolay Cilt Maskeleri , Yüz Maskesi, sivilce maskesi, en iyi maske tarifleri, cilt lekeleri, en iyi yüz maskesi, yüz temizleme maskesi, ev yapımı doğal yüz maskeleri, cilt beyazlatma, evde yapılan yüz maskeleri, siyah nokta

gul77

Guru
Kayıtlı Üye
21 Ağustos 2008
555
28
318
Antalya
arkadaslar ben yıllardır kuru sandıgım cıldım meger se karmaymıs bunu yenı fark ettım t bolgemde sıvılcelr ara ara sıyah noktalar olusuyo ve dıger yerler pul pul dokulmeyey basladı...bu yuzden doktorum bı pomad verdı bakalım ne olacak....
evde nasıl bakım uyguluyosunuz gunluk haftalık aylık bakımları yazarsanız sevınırm....:1:

su aralar bende clt bakımı ısıne taktım o urunmu bu urunmu arastırıp duruyorum sanırım senın bır nem sorunun var belkı bır uzman yardım edebıır ama bende yasamısttım nuxe nem serumu cermıstı eczaneden bır uzman bana cok ıyı geldı ıstersen araastır
hangı urunlerı kullanıyorsunuz

arkadaslar ben yıllardır kuru sandıgım cıldım meger se karmaymıs bunu yenı fark ettım t bolgemde sıvılcelr ara ara sıyah noktalar olusuyo ve dıger yerler pul pul dokulmeyey basladı...bu yuzden doktorum bı pomad verdı bakalım ne olacak....
evde nasıl bakım uyguluyosunuz gunluk haftalık aylık bakımları yazarsanız sevınırm....:1:

benim de karma cilt tipim var ve hayatım boyunca hiç tonik şu bu kullanmadım. sadece duru suyla yıkarım ve nemlendirici sürerim. ama bir arkadaşımdan duymuştum gülsuyuyla cildi çok yumuşak ve pürüzsüz olmuş. onu denemeye karar verdim. daha yeni başladım ama yüzümü ferahlatıyor sanki. en azından diğer ürünlerden daha doğal. denemeni tavsiye ederim:34:

Back
X