• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cilt Bakımı Ürünleri Karma Cilt İçin Peeling Maske vs

Cilt Bakımı Ürün Tavsiyeleri

elifsu321

Üye
Kayıtlı Üye
29 Haziran 2013
4
0
6
Ankara
Ablalarım merhabalar.Yaşım 19

Benim cildim karma bir cilt tipi.Özellikle alnım ve burnum aşırı derecede yağlı.Düzenli olarak sivilce çıkıyor.Çenem çok hafif derecede yağlı bazı zamanlarda oda.

Burnumda çok derecede siyah nokta ve gözenek var.İsotrexin kullanıyorum doktor tavsiyesi ile burnum için.Yüz rengim ise bugday rengi.Kumral diye geçiyor sanırsam :)

Ben garnier 3 - 1 bi arada ürününü kullanıyorum.Cilt tipime öncelikle bu ürün uygunmu acaba ?

Birde cilt tipim için ne tür bir hazır ürün kullanmalıyım.Yanaklarımda göz çevreme dogru ufak tefek böyle renk degişimleri var yani nasıl desem heryer aynı tonda degil biyer biraz açık diger yerler hafif koyu çok farklı degil ama tam bir renk olmasını istiyorum.Vede canlı ve parlak görünmesi için hangi marka ne kullanmalıyım . ?

ben de 19 yasindayim ve seninkine benzer bi konu actim birkac gun once:).canim ben uzun zmndir bayagi arastirmaya calistim bu isleri, tabi arastirdikca insanin kafasi karisiyor o ayri..:) bence kimyasal icerigi.bu kdar fazla olan urunleri kullanmamaliyiz.. ben mumkun oldgu kdar zararsizini aramaya calisiyorum ama işin icinden cikamiyorum.. yinede maske ve peelingi kendim evde dogal hazirlamayi dusunuyorum

ben de 19 yasindayim ve seninkine benzer bi konu actim birkac gun once:).canim ben uzun zmndir bayagi arastirmaya calistim bu isleri, tabi arastirdikca insanin kafasi karisiyor o ayri..:) bence kimyasal icerigi.bu kdar fazla olan urunleri kullanmamaliyiz.. ben mumkun oldgu kdar zararsizini aramaya calisiyorum ama işin icinden cikamiyorum.. yinede maske ve peelingi kendim evde dogal hazirlamayi dusunuyorum

ya canım tabiki dogal olanı en güzeli ama hiçbiri nerdeyse istenilen sonucu ufakta olsa karşılamıyor bile.Cilt tipimizi suna dumankaya'yamı kargolatsam ne 2 tane selpaga silip silip :D

Birde şöyle birşey var gerek okul olsun gerekse artık işim olsun sabahları erken kalkıyorum bu tür dogal şeyleri açıkcası bir süre yapamayacak gibiyim.

ne demişler.kimyasal kullanma.kimyasalsızda kalma eheheh :D

O yüzden hazır maske türlerine bakıyorum GARNİER ' in 3'ü 1 arada modeli bana uygunsa devam edicegim yine tam birşeye yaramasada belki ilerde düzenli yarar bişeye.

Merhaba benim de karma bir cildim var ve garnier 3 ü 1 arada kullanıyorum pek kalıcı bir etkisi olmasa da idare ediyorum işte tek etkisi kullandığın gibi yüzün ferahlıyo ve pürüzsüzleşio siyah noktalara birazcık etkisi var ama sivilcelere yok onlar için de en doğal çözüm gül suyu bende işe yaradı umarım sende de etkisi olur

arkadaşlar ben aloe veranın ürün kullanıcısıyım.

gerçekten siyah noktalar işe yarıyor
isterseniz bir gün yaptığımda maskede çıkan siyah noktaları resmini koyabilirim gerçekten yüzde yüzde çözüm.
ben ürün satmıyorum. tavsiye ediyorum.

Canım bence cilt doktoruna git ve öneri iste o sana en uygun olduğu düşündüğü şeyi verecektir ben öyle yaptım biodermayı önerdi ve 8aydır kullanıyorum çok memnunum nazar değmesin ttüütütütütüt :D parlama ve yağlanma için sana bi kaç tavsiyem var transparan pudralar var araştır istersen the balm veya rimmel london iyi diye duydum bu aralar çok popüler bir de yağlanma ve parlama için gratiste satılan cettua nın yağ kontrol mendilleri var fiyatı da maksimum 3lira ve gerçekten çok işe yarıyor :)

Back
X