Cilt Bakımı Ürünleri Karma cılt ıcın hangı krem?

Cilt Bakımı Ürün Tavsiyeleri

mervemervemerve

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
10 Aralık 2011
4.230
95
benım cıldım karma arkadaslr ve yuz ıcın nemlenıdrıcı krem almak ıstıyorum pahalı olmasın ama normal nıveanın kremı var hem vucuda hem ele surulebılenden ama onu da alnıma surunce falan sıvılce yapıyo benım ara ara yaptıgım bı maskem var onu yaptıktan sonra krem suremk ıstıoyurm ama sıvılce olcak dıye tırsıyorum hıc bısey suremıyorum
bu arada annem de yasından dolayı o da karma cılttı ama alnı burun cevresı falan kurudu anneme de onerebılcegınız bı krem solermısınız lutfennnnnnnn ?

Benim cildimde karma olay active hydrating nemlendirici kullanıyorum.
Su bazlı bir nemlendirici sivilce yapmadı bende,hemde fiyatıda uygun.
Annen için yardımcı olamıycam ama olayın ileriki yaşlar için olan serilerine bakabilirsiniz:44:

pekı fıyatı ne kadar kullnıdıgnız kremın bu arda tesekkur ederım bı ara dısarı cıktıgımda bakıcam

Yağllıya dönük karma cildin demekki aynı sorunlar bende de vardı..
Çok uzun zamandır çıkmıyor bende sivilce,bu kremde yapmadı zaten su bazlı olduğu için çok hafif canım.

Çok uzun zamandır çıkmıyor bende sivilce,bu kremde yapmadı zaten su bazlı olduğu için çok hafif canım.

ole oluyo yanı cıltler anladım cnm evet sanırım yaglıya donuyo cıldım bu ıyı mı kotu mu kı bılemedım ama alnımda sıvılce cıkmasın yeter vala

ole oluyo yanı cıltler anladım cnm evet sanırım yaglıya donuyo cıldım bu ıyı mı kotu mu kı bılemedım ama alnımda sıvılce cıkmasın yeter vala

la roche posay ürünlerine bir bak ben richesini aldım küçük kutusu 30 tl. 2 aya yakın dayanıyor.
ben kızarıklıklarını almadığı ıcın pek beğenmedim yatıştırıcı özelliği yok ama parabensiz ve güzel hafif parfümlü bir krem.
la roche krem konusunda ciddi tecrübelidir ben pek memnun kalmasamda insanlar bayağı beğeniyor.

canım yaglı ve karma cıltler nemledırıcı olarak su bazlı nemlendırıcıler kullanmalı.

ben de la roche posayın normalden karmaya donuk serısını kullanıyorum

canım yaglı ve karma cıltler nemledırıcı olarak su bazlı nemlendırıcıler kullanmalı.

ben de la roche posayın normalden karmaya donuk serısını kullanıyorum

cnm ılgın ıcın cok sagol ama ben sanırım vazgectım krem almaktan korkuyorum cunku sıvılce cıkarsa dıye
bırde zaten krem alıp da cıldımı alıstırmayım kreme dıyorum

kremine göre değişiyo o canım ben kullanıyorum mesela Brightening Intensive Fluid SPF 15 diye bişey yazıyo üstünde declarenin kremi hem nemlendirici hemde beyazlatıyo cildi

cilt bakımı ile ilgili ürünler ve çok daha fazlası xxxxxxx de çok hesaplı fiyata bulabilirsiniz kızlar..

Son düzenleyen: Moderatör:
[garnierin temizleme 3 ü birada ve kremlerini tavsiye ederim
hemucuz hem etkili

gecen bılde de gordum cok uygun fıyatı cıdden bı kac kısının bu konuda yorumunu da okudum
ama ben clean &clear kullnmıstım bı ara bana kulllnma demıstı cılt analızı yapan bayan bırakmıstım bu da ona benzıyo sankı ıcerıgınde ne var bılıyomusunuz

iceriğini bilmiyorum ama ben eskiden clear dediğiniz urun bana iyi gelmemişti. cilt altında ne varsa yüzeye cıkartmıstı. 2 yıl korkunc sivilcelerle gezmiştim.
dr murat'ın bir maskesini kullanıyorum mesela benim için mucize urunlerdendir. 3 senedir kullanırım.
Bu garnier 3 ü birarada yı markette sırf icacıcı ambalajı yüzünden merak etmiş almıstım tabbiii oncesinde de bir almanyadan türkiyeye dönmüs bir arkadasım da garnier kullan cilt bakım malzemesine o kadar para verme derdi. ve o zaman burda yoktu garnier sadece sac boyası vardı.
onun lafı da aklıma geldi ve aldım bu maske ytemizleme peeling 3ü birarada formülü.
artık dr murat almıyorum oyle soyliyim size. Yani cildim, bazı bolgeleri cok yaglı karma cilt. ve hep sorunludur.
garnier 3 ü birarada cildimdeki sorunları cozdü. gözenekler bile kuculdu. cilt rengim güzellesti. ve acıkcası cilt bakıma gitmis gibi oluyorsun hic ihtiyacın kalmıyor oyle seylere.
urunun üzerine bakıyorum simdi.

su,kaolin, gliserin, kil, çinko ve birsürü sey simdi yazamadım. isterseniz bircok markette var. sadece 10 lira civarı.
neler kullanıyoruz sonucta bilmediğimiz. fransız kökenli bir ürün. hersalde güvenilir iceriktir.
Hem ben kendimi iyi hissettiren seylerde o kadar temkinli olamıyorum malesef.

Son düzenleme:

iceriğini bilmiyorum ama ben eskiden clear dediğiniz urun bana iyi gelmemişti. cilt altında ne varsa yüzeye cıkartmıstı. 2 yıl korkunc sivilcelerle gezmiştim.
dr murat'ın bir maskesini kullanıyorum mesela benim için mucize urunlerdendir. 3 senedir kullanırım.
Bu garnier 3 ü birarada yı markette sırf icacıcı ambalajı yüzünden merak etmiş almıstım tabbiii oncesinde de bir almanyadan türkiyeye dönmüs bir arkadasım da garnier kullan cilt bakım malzemesine o kadar para verme derdi. ve o zaman burda yoktu garnier sadece sac boyası vardı.
onun lafı da aklıma geldi ve aldım bu maske ytemizleme peeling 3ü birarada formülü.
artık dr murat almıyorum oyle soyliyim size. Yani cildim, bazı bolgeleri cok yaglı karma cilt. ve hep sorunludur.
garnier 3 ü birarada cildimdeki sorunları cozdü. gözenekler bile kuculdu. cilt rengim güzellesti. ve acıkcası cilt bakıma gitmis gibi oluyorsun hic ihtiyacın kalmıyor oyle seylere.
urunun üzerine bakıyorum simdi.

su,kaolin, gliserin, kil, çinko ve birsürü sey simdi yazamadım. isterseniz bircok markette var. sadece 10 lira civarı.
neler kullanıyoruz sonucta bilmediğimiz. fransız kökenli bir ürün. hersalde güvenilir iceriktir.
Hem ben kendimi iyi hissettiren seylerde o kadar temkinli olamıyorum malesef.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…