gecen bılde de gordum cok uygun fıyatı cıdden bı kac kısının bu konuda yorumunu da okudum
ama ben clean &clear kullnmıstım bı ara bana kulllnma demıstı cılt analızı yapan bayan bırakmıstım bu da ona benzıyo sankı ıcerıgınde ne var bılıyomusunuz
iceriğini bilmiyorum ama ben eskiden clear dediğiniz urun bana iyi gelmemişti. cilt altında ne varsa yüzeye cıkartmıstı. 2 yıl korkunc sivilcelerle gezmiştim.
dr murat'ın bir maskesini kullanıyorum mesela benim için mucize urunlerdendir. 3 senedir kullanırım.
Bu garnier 3 ü birarada yı markette sırf icacıcı ambalajı yüzünden merak etmiş almıstım tabbiii oncesinde de bir almanyadan türkiyeye dönmüs bir arkadasım da garnier kullan cilt bakım malzemesine o kadar para verme derdi. ve o zaman burda yoktu garnier sadece sac boyası vardı.
onun lafı da aklıma geldi ve aldım bu maske ytemizleme peeling 3ü birarada formülü.
artık dr murat almıyorum oyle soyliyim size. Yani cildim, bazı bolgeleri cok yaglı karma cilt. ve hep sorunludur.
garnier 3 ü birarada cildimdeki sorunları cozdü. gözenekler bile kuculdu. cilt rengim güzellesti. ve acıkcası cilt bakıma gitmis gibi oluyorsun hic ihtiyacın kalmıyor oyle seylere.
urunun üzerine bakıyorum simdi.
su,kaolin, gliserin, kil, çinko ve birsürü sey simdi yazamadım. isterseniz bircok markette var. sadece 10 lira civarı.
neler kullanıyoruz sonucta bilmediğimiz. fransız kökenli bir ürün. hersalde güvenilir iceriktir.
Hem ben kendimi iyi hissettiren seylerde o kadar temkinli olamıyorum malesef.