• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

karma cilt için fondoten önerisi olan?

kubragnctrk

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
25 Mart 2014
68
16
48
Kızlar cildim karma t bölgesi ve çene yağlı yanak ve dudak çevresi kuru pütür pütür cilt tipi benim gibi olup da çok memnun kaldığı fomdoteni olan var mı acaba?

Kızlar cildim karma t bölgesi ve çene yağlı yanak ve dudak çevresi kuru pütür pütür cilt tipi benim gibi olup da çok memnun kaldığı fomdoteni olan var mı acaba?
cildim öyle ama fond. bulamadım :ı nemlendirici sürünce fena olmuyo ama o da bi kaç saate kadar yağlı yağlı iğrenç oluyo :( pure beauty bb krem kullanıyorum ara sıra önemli bi yere gitceksem

Canim Estee Lauder double wear kullanıyorum ben ağır bi fondeten ama özel gunlerde cok hos bi görüntü veriyo her gun kullanım nasıl olur bilmiyorum ama benin cldmde karma böyle kepeklenme vb problemim olmadi hic ayrıca onun icin yüzünü cok sabunlama ve yüzüne lif kese vb sürme derim ben kusmasinin sebebi o olabilir cildinin

Kanebo sensai fluid finish fondoten % 75 mineralli sudan olusuyor yagli ciltler icin muhtesem bir his..

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Back