Arkadaşlar benin cildim karma hergün temzileme köpük tonik nemlendirici üçlüsünü kullanıyorum ama tamamen cildim berrak değil sivilce vs sorunum yok sivilceleri geçirdim çok şükür ama gözeneklerim var bide bazen nemlendirici kullansamda kuruma yapıyor nem maskesi mi yapsam anlamadım bide kil maskesi istiyorum yapmak tamamen temizliyor kil ama hassas olduğum için kil yapınca kırpkırmızı oluyor cildim dışarıya çıkarken pudra kullanmalısın dedi kozmatikçi bir bayan cildini korur ama ben hiç birşey kullanmak istemiyorum özel günlerin dışında tabi allığımı sürüp çıkmak istiyorum ama yapamıyorum illa pudra gerekiyor rahatsız oluyorum pudrasız cildim şöyle bebek gibi olsa keşke öyle olana rkadaşlarım var bir allık sürüp çıkıyolar dışarı çok özeniyorum onlara ..
canım nasıl yapıyorsun o maskeyi ne kadar bekletiliyor ciltte ?şu beyaz kili alıp deneyeyim bare yarın akata gideyim umarum iyi gelir .
yapıcam bunu .tamamen pürüzsüz berrek bir cilt istiyorum inşş iyi gelir banada.
ben demet evgar'in bir roportajinda pudra maskesi yaptigini okumustum, malum porselen gibi cildi var. iki hafta once ben de denedim: biraz talk pudrasini bir cay kasigi kadar taze sikilmis limon suyuyla karistiriyorsun, surup kuruyana kadar bekliyorsun. sonra ovalaya ovalaya cikarip ilik suyla yikadim. arkasindan da nemlendirmek icin de uzum cekirdegi yagi surdum 2 saat kadar beklettim. bayagi parlak ve yumusak oldu cildim, ama duzenli yapamadim ne yazik ki...
talk pudrasi, bildigimiz bebe pudrasi.