karma cilde maske .

doll86

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
29 Ağustos 2011
283
1
Arkadaşlar benin cildim karma hergün temzileme köpük tonik nemlendirici üçlüsünü kullanıyorum ama tamamen cildim berrak değil sivilce vs sorunum yok sivilceleri geçirdim çok şükür ama gözeneklerim var bide bazen nemlendirici kullansamda kuruma yapıyor nem maskesi mi yapsam anlamadım bide kil maskesi istiyorum yapmak tamamen temizliyor kil ama hassas olduğum için kil yapınca kırpkırmızı oluyor cildim dışarıya çıkarken pudra kullanmalısın dedi kozmatikçi bir bayan cildini korur ama ben hiç birşey kullanmak istemiyorum özel günlerin dışında tabi allığımı sürüp çıkmak istiyorum ama yapamıyorum illa pudra gerekiyor rahatsız oluyorum pudrasız cildim şöyle bebek gibi olsa keşke öyle olana rkadaşlarım var bir allık sürüp çıkıyolar dışarı çok özeniyorum onlara ..

Arkadaşlar benin cildim karma hergün temzileme köpük tonik nemlendirici üçlüsünü kullanıyorum ama tamamen cildim berrak değil sivilce vs sorunum yok sivilceleri geçirdim çok şükür ama gözeneklerim var bide bazen nemlendirici kullansamda kuruma yapıyor nem maskesi mi yapsam anlamadım bide kil maskesi istiyorum yapmak tamamen temizliyor kil ama hassas olduğum için kil yapınca kırpkırmızı oluyor cildim dışarıya çıkarken pudra kullanmalısın dedi kozmatikçi bir bayan cildini korur ama ben hiç birşey kullanmak istemiyorum özel günlerin dışında tabi allığımı sürüp çıkmak istiyorum ama yapamıyorum illa pudra gerekiyor rahatsız oluyorum pudrasız cildim şöyle bebek gibi olsa keşke öyle olana rkadaşlarım var bir allık sürüp çıkıyolar dışarı çok özeniyorum onlara ..

cnm ben de senın gıbı karma cıltlıyım ve de karbonat ve yogurt maskesı kullnıyorum gozenekırelmı acıyo ve ızlerı yok edıyo onerırım sana da bu arada kılden bahsetmıssın bız karma cıltlılere beyaz kıl daha uygunmus haberın olsun kullanmadım ama oyle denıyo

canım nasıl yapıyorsun o maskeyi ne kadar bekletiliyor ciltte ?şu beyaz kili alıp deneyeyim bare yarın akata gideyim umarum iyi gelir .

canım nasıl yapıyorsun o maskeyi ne kadar bekletiliyor ciltte ?şu beyaz kili alıp deneyeyim bare yarın akata gideyim umarum iyi gelir .

bı yemek kasıgı yogurt bı cay kasıgı da karbonat koy ve karıstır basta azıcık gıbı duruyo ama karıstırınca ıcınde karbonat oldugu ıcın cogalıyo ve kuruyana kadar beklet yuzunde cok kolay bı maske eger yuzun cok yanarsa haftada bır yap asırı yanarsa hemen yıka cok yanmazsa da haftada 2 kere yap cnm ben haftada ıkı krey apıyorum bı ay sureklı yap bu maskeyı yuzundekı sıvılce vs. ızler gıdıyomus benım ılk haftam bıttı bakalım :KK1:

yapıcam bunu .tamamen pürüzsüz berrek bir cilt istiyorum inşş iyi gelir banada.

benimde eskiden sivilceler vardı cildimde pütür pütür sivilce kremi kullandım bir hafta hepsi kaybolup gitti ama işte küçük ziler kaldı cildimde bide gözenekler işte malum günlük temizlik mutalaka yapıyorum akşam kaş kirpik yağımı sürüp sabah cilt temizliğimi yapıyorum ama maske şart işte yeşiil kil kullandım cildim çok kurudu hassas bide beyazı deneyim bide şimdi araştırdım netten hassas cilde iyi geliyormuş tamamen bebek gibi bir yüze kavuşalım çünkü fondoten ,pudra sürekli kullanıp cildimizi yaıpratıyoruz ve yaşlandırıyoruz .

merhaba benimde onceden sizinki gibiydi sivilcelerim sonradan kayboldu simdi sadece bakim yapiyorum....

canım nasıl bakım yapıyorsun bende hergün yapıyorum günlük bakım ama maske arıyorum şimdi uygun tamamen yüzüm bebek gibi olsun diye sen nasıl bakım uyguluyorsun ?

ben demet evgar'in bir roportajinda pudra maskesi yaptigini okumustum, malum porselen gibi cildi var. iki hafta once ben de denedim: biraz talk pudrasini bir cay kasigi kadar taze sikilmis limon suyuyla karistiriyorsun, surup kuruyana kadar bekliyorsun. sonra ovalaya ovalaya cikarip ilik suyla yikadim. arkasindan da nemlendirmek icin de uzum cekirdegi yagi surdum 2 saat kadar beklettim. bayagi parlak ve yumusak oldu cildim, ama duzenli yapamadim ne yazik ki...

ben demet evgar'in bir roportajinda pudra maskesi yaptigini okumustum, malum porselen gibi cildi var. iki hafta once ben de denedim: biraz talk pudrasini bir cay kasigi kadar taze sikilmis limon suyuyla karistiriyorsun, surup kuruyana kadar bekliyorsun. sonra ovalaya ovalaya cikarip ilik suyla yikadim. arkasindan da nemlendirmek icin de uzum cekirdegi yagi surdum 2 saat kadar beklettim. bayagi parlak ve yumusak oldu cildim, ama duzenli yapamadim ne yazik ki...

talk pudrası nedır ???? aktarlarda ya da eczanede bulunabılıyomu ılk kez duyuyorum

X