- 2 Nisan 2008
- 29
- 1
-
- Konu Sahibi CeRkEzKiZiii
teşekkür ederim canım ucuzdan kastım bahsettiğin fiyat civarı zaten.önerini göz önünde tutucam.
Ben La Roche Posay'ın nemlendiricisini kullanıyorum ve artık başka nemlendirici kullanmam..Benim cildim çok kuru Hydraphase serisini bütün ürünlerini kullanıyorum ama ilk olarak nemlendiricisini almıştım..Hani yüzünüzü yıkadığınızda havluyla kuruladıktan sonra tamamen kurumadan bir nemlilik oluşur ya benim cildim gün boyu böyle..Fiyatı 43 ytl idi galiba..Bir de Çerkez Kızı arkadaşım acaba sen nemlendiricileri cilt tipine uygun almıyorsun da ondan mı yağlanma yapıyor acaba?Veya cildi temizlemeden nemlendirici sürüyorsan ondan da olabilir..Söylediğim ürünleri tavsiye ederim..
evet gerçekten ya demek ki büyük çoğunluk güzel bir nemlendirici kullanmıyor..tavsiye eden yok..karma cilt çok zor..kremler hep gergin yapıyo.tv'de sanatçılara bakıyorum hep ciltleri parıl parıl ve esnek..bende öyle istiyorum rahat gülemiyorum bile yaaaa
buhar yapınca süper oluyo ama yüzüm 15 günde bir yapın kızlar hatta suyun içine elma sirkesi,gülsuyu,rezene tohumu falan da koyun güzel oluyo..keşke hep öyle nemli kalabilse....