- Konu Sahibi hidennisko
-
ben perşembe yaptırdım. benim kızımın bacağında ceviz kadar değilde küçük bi beze var. hemşire verem aşısı için boynunda yada koltuk altında çıkarsa doktora yada bize göster demişti. ama bacağı için bişey demedi. komşumun bebeğndede öyle bi beze çıkmıştı. hemşire banyoda sıcak suda ov demiş dağılır demişti
kızlar biz ayın 4ünde karma aşı ve verm aşısı olduk
bacaktan olan ( sanırım karma) ceviz kadar bir beze yaptı ege'nin bacağında :teselli: :teselli:
normalmidir , sizde de oldumu böyle birşey?? :uhm: :uhm:
surup daha ıyı bence.ayını soruyor yazan doktor ona gore yazıyor benım prensesım 2 aylıktı ve calpol verıldı.stres yapma bızde ates olmadı herkeste olmuyor bence de evde bulunmalıSelam kızlar bizimde bayramdan sonra karma ve verem aşılarımız var, bişey sormak istiyorum, ateş düşürücü olarak fitilmi şurup mu iyi ayrıca birde kullandıklarınızın isimlerini yazarmısınız,bize ne doktor ne sağlık ocağaı ateş için bişey vermedi ama ben bi arkadaşımdan duydum mutlaka evde ateş düşürücü bulundurmak gerekiyormuş ama hangisinden?
canım aslında bugün lidyam daha iyi, dün öğleden sonra saat 4den 7.30a 1 saat uyandı,8.30dan 11e kadar uyudu ve de uyku toparlanmasına neden oldu galiba...şükürler olsun, inşallah tamamen toparlar.ilgin için çok teşekkürler...
ha bu arada hiddenisko pnomokok da mı ates yaparmış?
öyleyse yandık desene, bizde 3.ayın sonunda olacağız pnomokoku...doktor mu söyledi?
Selam kızlar bizimde bayramdan sonra karma ve verem aşılarımız var, bişey sormak istiyorum, ateş düşürücü olarak fitilmi şurup mu iyi ayrıca birde kullandıklarınızın isimlerini yazarmısınız,bize ne doktor ne sağlık ocağaı ateş için bişey vermedi ama ben bi arkadaşımdan duydum mutlaka evde ateş düşürücü bulundurmak gerekiyormuş ama hangisinden?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?