Karkim k8

hilaal

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
18 Haziran 2009
134
1
118
kızlar merhaba;
karkim k8 kullanmak istiyorum kadın hastalıkları için; kullanan var mı aranızda?

bitkisel galiba aslında kullanmadığımız kimyasal ilaç kalmadı hiç değilse bitkisel bunuda kullansak ne olurki senin sorunun nedir canım ne işe yarıyormuş bu acaba?

kızlar merhaba;
karkim k8 kullanmak istiyorum kadın hastalıkları için; kullanan var mı aranızda?

Kadınlarda fallop kanallarını açma özelliğine sahiptir. yumurtalık zarı iltihabı yumurta oluşmaması adet düzensizliği rahim iltihabı,miyom teşekkülü gibi kısırlığa neden olabilecek sorunların giderilmesinde kullanılmaktadır. Bitkilerin çiçek ve yapraklarından Modern Buhar Distilasyonuyla elde edilen Aromatik Suyudur. 3 aydüzenli bir şekilde kullanıması tavsiye edilmektedir.

bir sürü şeye iyi gelyormuş anlaşılan bir iltihap giderici sorunun varsa kullan tabi zararı olmaz sonuçta bitkisel bir ürün

bitkisel galiba aslında kullanmadığımız kimyasal ilaç kalmadı hiç değilse bitkisel bunuda kullansak ne olurki senin sorunun nedir canım ne işe yarıyormuş bu acaba?

polikistik overim canım adet düzensizliği var serbest testesteron yüksek birde

slm arkadaşlar ben karkim k8 i 2 aydır kullanıyorum gebelik tedavisi için ama henüz bir sonuç elde edemedik ama tavsiye edilen 3 ay kullanılması

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…