Karizmanın Ailede Sadece Bir Kardeşe Yettiğinin 22 Kanıtı

okypete

Nirvana
Kayıtlı Üye
28 Mart 2008
84.873
40.718
698

Genetiğin bize ettiği oyunlardan biri daha. Kardeşlerden birinin çok güzel/yakışıklı, karizmatik olması durumunda diğerlerine bir şey kalmadığına dair biraz hüzünlü, biraz umutsuz bir hikaye.

1. George Clooney ve kardeşi

2. Angelina Jolie ve kardeşi birbirine çok benzese de karizmaları arasında dağlar kadar fark var

3. İki temiz yüzlü insan; Brad Pitt ve kardeşi ama biri çok daha karizmatik

4. Claudia Schiffer ve kardeşi

5. Tom Cruise ve ablası

6. Sanırız Nicole Kidman kardeşinden estetik farkıyla daha karizmatik

7. Robert Pattinson ve kardeşi

8. Jude Law ve kardeşi

9. Emma Watson ve kardeşi

10. Julia Roberts ve kardeşi

11. Ben Affleck ve kardeşi

12. Liam ve Chris Hemsworth kardeşler üçüncü kardeş Luke'a pek karizma bırakmamış

13. Rihanna ve kardeşi

14. Selma Hayek de karizmayı tek başına sırtlanmış

15. Anne Hataway tek kız olmanın avantajıyla aradan sıyrılmış

16. Cameron Diaz da kardeşine cömert olmayanlardan

17. Kardeşiyle birbirine benzese de Colin Firth bir tık daha karizmatik

18. Jeniffer Lopez ve kardeşi

19. Scarlett Johansson karşısında kardeşinin zaten pek şansı yokmuş

20. Katy Perry de ailenin karizmatiği

21. 4 kardeş de Hollywood'un gediklilerinden olmasına karşın Abi Alec Baldwin her daim en önde

22. 2 yaşındaki bebek de karizmatik olabiliyormuş demek ki...

Bonus: İnsan biri üvey mi diye sormadan edemiyor...

http://onedio.com/haber/karizmanin-ailede-sadece-bir-kardese-yettiginin-22-kaniti-301229

Son düzenleme:
Böyle birşeyi kıvaç tatlıtuğ için düşünmüştüm, abisinin düğünüydü sanırım, abisini
görmüştüm, bir kıvança bak bir abisine.

Bazıları arasında çok fark olsa da bir çoğunun ünlü olmaktan farkı açtığını düşünüyorum. Tanınmış yüzün karizması ayrı, hayranları olan insanın duruşu öz güveniyle, sıradan insanınki bir mi? Justin e güldüm ama.

Özellikle Brad Pitt ve Angelina Jolie'nin kardeşleri ne kadar da benziyor onlara :) Çoğu kaş göz açısından ünlü kardeşlerinin aynısı zaten. Bence ünlülerin daha karizmatik olmalarının sebebi, kamera önünde durmaya alışık olmaları, diğer kardeşler alışık olmadıklarından ister istemez biraz daha tutuk duruyor yanlarında.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…