- 25 Mart 2022
- 392
- 892
- 33
- Konu Sahibi lavinharper
-
Muhasebe işni seviyorsan belgeni almakla başla işe. Zaten belgeni aldığında iki seçenek oluyor ya kurumsal firmada devam etmek ya da ofis açmak. Sıfırdan ofis kurabileceğin gibi ortaklı da kurabilirsin. Elinde belgen olduğunda önünü daha iyi görürsün bence
Sende belge var mıydı? Evet staj süresinin 1 yıl kısaldığınızı duymuştum tabi belli başlı dallarda.Muhasebe işni seviyorsan belgeni almakla başla işe. Zaten belgeni aldığında iki seçenek oluyor ya kurumsal firmada devam etmek ya da ofis açmak. Sıfırdan ofis kurabileceğin gibi ortaklı da kurabilirsin. Elinde belgen olduğunda önünü daha iyi görürsün bence
Yüksek lisans yaparsan staj süresi bir yıl azalıyor.
Malesef yok bende. Pandemi dönemine denk geldi benimki. Şimdi planlarım değişti. Ticarete atılacağız eşimle 3 5 yılaSende belge var mıydı? Evet staj süresinin 1 yıl kısaldığınızı duymuştum tabi belli başlı dallarda.
istediğiniz gibi ilerler herşey umarım calci şuan hepimiz birşeyler deniyoruz sağa sola saldırıyoruz şartlar buna itti çünkü herkesi.Malesef yok bende. Pandemi dönemine denk geldi benimki. Şimdi planlarım değişti. Ticarete atılacağız eşimle 3 5 yıla
Aynen öyle. Belgemi aşmış olsaydım şu an ofis aşamasında olurdum. Ne kadar ticarete atıldakta belgemi yine de alacağım. Hayatın ne getireceği belli olmuyor.istediğiniz gibi ilerler herşey umarım calci şuan hepimiz birşeyler deniyoruz sağa sola saldırıyoruz şartlar buna itti çünkü herkesi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?