• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

kariyer kadınları

4 ay evde oturdum, delirecektim, bıraktığım işime tekrar başladım şimdi, bir yandan da doktora yapıyorum. 1 yıla kadar da evleniyorum, haftanın iki günü dansa gidiyorum, iki günü spor yapıyorum
her şeyi yaparım,
ama bu tempoda 10 yıla kadar ölürüm heralde :)

şimdi gençsin herşeyi yaparsın ama sorumluluk arttıkca kendine vakit ayırmakta zorlaşıyor zaman içinde

ya kızlar bana akıl verin. ben şimdi dışardan lisansımı tamamladım. ha bu arada yeni evlendim 8 ay önce. şimdi bi yerde çalışıyorum ama beni doyurmuyo. kendimi geliştireceğim bi yer değil. muhasebe alanında derinlemesine bilgi edinmek istiyorum. beyannameler filan. iş görüşmelrinde tecrübe istiyolar. beyan verebiliyo musun diyolar hayır diyorum.

nasıl kendimi geliştirmeliyim yardım edinnnnnn :77:

Son düzenleme:
ya kızlar bana akıl verin. ben şimdi dışardan lisansımı tamamladım. ha bu arada yeni evlendim 8 ay önce. şimdi bi yerde çalışıyorum ama beni doyurmuyo. kendimi geliştireceğim bi yer değil. muhasebe alanında derinlemesine bilgi edinmek istiyorum. beyannameler filan. iş görüşmelrinde tecrübe istiyolar. beyan verebiliyo musun diyolar hayır diyorum.

nasıl kendimi geliştirmeliyim yardım edinnnnnn :77:[/QUOTE]

kimse yok muuu

nasıl kendimi geliştirmeliyim yardım edinnnnnn :77:

kimse yok muuu[/QUOTE]

muhasebeci bayanlarrr

Back