Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
bu konuda görüşlerinizi almak istedim.bu benim hep merak ettiğim bi konudur.çünkü ne aşklar görüyoruz fakat kadın ölünce nasıl oluyorda o aşk bitiveriyor.ben bunu anlayamıyorum.cinsellik die saçma bi bahane sunanlar var.hayır ben ona inanmıyorum.çünkü bu mantıkla erkekler içgüdüsel yaşayan varlıklar olarak görülüyor.o zaman erkeğin insanlığı nerde kalıyor.duygular düşüncüler insani değerleri sadakat gibi bunlar hiçe mi sayılır. yada hayta ölenle ölünmez gibi saçma bi söz daha var ki bu bana dahada saçma gelio ya.bilmem siz ne düşünürsünüz....
ben tanıyorum böyle birisini.karı koca öğretmendi ikiside. ikide çocukları vardı. kadın gencecik yaşında kansere yakalandı ve hayatını kaybetti. yıllar geçti aradan çocuklar büyüdü üniversiteyi bitirdiler adam yalnız kaldı ama evlenmedi bir başkası ile. ben sadece o adamı gördüm böyle davranan. başkada ne duydum nede gördüm yıllar geçipte eşinin arkasından evlenmeyen adamı. ama evlenenleride yargılamam kesinlikle. evlenmesi demek karısına yaptığı bir saygısızlık olarak görünmemeli.
henri kayınbabana iyi olmuş.eee ilahi adalet işte.masal ben sevip aşık olupda karısı oldüğünde evlenen birini kınarım.saygısızlıkdanda ote bişe bu bence.benim dayımın eşi öldü.ve dayım alkole başladı aylarca mezarında yattı.annanemse unutsun die evliliği çare görmüş ve dayım o kadar bıkmış ki basklılardan kadını görmeden kabullenmiş.ama çok mutsuz ve hala aşkını özlüyor.oylesine bi evlilik işte onların ki.şu an ki yengem evine o kadının resmini astı.onların aşkına saygısından onu dayım hala seviyor...
aile dostumuz bir karı koca vardı evliliklerinde gayet mutlulardı ama kadın kansere yakalandı çok ızdırap çekti 1 sene bu hastalıkla mücadele ettikten sonra hayatını kaybetti adam ise karısının ölümünden 5 ay sonra evlendi yanlız kalınca evlenenleri kınamıyorum ama bu kadarıda vefasızlık değil mi?
benim eşimin dayısının eşi kanser yüzünden öldü bir seneyi geçti ve dayı şimdi 1 aylık evli ölen eşinide çok seviyordu yeni eşide iyi birisi erkekler yalnız kalınca zorluk çekiyorlar yemek ütü temzilik vs.sadece cinsellik olarak bakmamalı olaya bence kadın tek başına yaşayabiliyor ama erkek için durum daha zor
ben yakınen şahit oldum..ablam 19 yaşında vefat etti..ben 1,5 yaşındaymışım hatırlamıyorum ablamı.akrabımız ile evliydi ama çok zor olmuş evlenmeleri çünkü bizde akraba evliliği yoktur.
inanılmaz aşıklarmış ve bide bebekleri olmuş.benden 3 ay küçük..yeğenim 1 yaşındayken ablam vefat etti.ve eniştem kendini dünyadan soyutladı.ne evlendi nede sosyal bi yaşamı oldu.ben ablama çok benzermişim beni görünce ağlardı..
ve düşünün 25 yıl sonra yani 2 yıl önce eniştemde vefat etti..bekar ve yanlız olarak..umarım yukarda biyerlerde buluşmuşlardır..
böyle erkek bulmak zor sanırım..aşklarını tam yaşayamasalarda AŞK BUDUR dedirtiyor insana değilmi..