polisi arıcaktı,kanunlar bu şekılde ,herkes kendı adaletini sağlamaya çalışırsa ortalık ne hale gelir,kadın öldürseydı nefsi müdafa olurdü,ama koca için zor durum,etkısız hale getirebilirdi,yasalar böle diyorHapis cezasi veriyorlar birde napsaydi adam o anda ya
polisi arıcaktı,kanunlar bu şekılde ,herkes kendı adaletini sağlamaya çalışırsa ortalık ne hale gelir,kadın öldürseydı nefsi müdafa olurdü,ama koca için zor durum,etkısız hale getirebilirdi,yasalar böle diyor
hicbir adam da karısına tecavuz eden adama tepkisiz kalamaz ya ben bile kadın halimle gorsem dusunmeden geciririm kafasınapolisi arıcaktı,kanunlar bu şekılde ,herkes kendı adaletini sağlamaya çalışırsa ortalık ne hale gelir,kadın öldürseydı nefsi müdafa olurdü,ama koca için zor durum,etkısız hale getirebilirdi,yasalar böle diyor
Ben ceza alır bu adam dedınız dıye yasa mantıpını açıkladımPolis yakalayamamış adamı, gelene kadar kaçar giderdi adam, yanına kar kalırdı. O esnada da kaç kişiye neler yapmazdı.
İlla ki adam ceza alacak, almazsa dediğin gibi önüne geçen adam öldürüp karıma tecavüz etti diyebilir. Önü alınmaz ama gerçekten tecavüz varsa ki adam zaten azılı suçlu, kocanın elleri dert görmesin. O hapiste boşa yatmayacak en azından.
görünmüyor dövdüğü an asansör gibi bi yerde adam kocası vuruyo ama tecavüzcü kamera görüşünde değilOhhhhh ellerin dert görmesin emmi. Kimbilir kaç kişiye daha kıyacaktı dürzü. Darısı ülkemdeki uçkur düşkünü rezillerin başına...
İzleyen var mı? Aşırı şiddet mi içeriyor?
görünmüyor dövdüğü an asansör gibi bi yerde adam kocası vuruyo ama tecavüzcü kamera görüşünde değil
polisi arıcaktı,kanunlar bu şekılde ,herkes kendı adaletini sağlamaya çalışırsa ortalık ne hale gelir,kadın öldürseydı nefsi müdafa olurdü,ama koca için zor durum,etkısız hale getirebilirdi,yasalar böle diyor
benim tahminim adam zaten baskın yaptı yada tecavüz esnasında evdeydi ve kovalayıp yakaldı adamıO değil de 61 yaşındaki adam kendinden daha genç ve epey iri o adamı nasıl dövmüş, bir de nereden anlamış tecavüz ettiğini. Hani belki karısı isteyerek birlikte oldu. Ya da adam sadece donunu çekiyordu. O detayı göremedim. Videoyu da açamadım, nette sorun var.
Aklımda deli sorular
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?