Karısına tecavüz eden adamı döverek öldürdü

Chess

Nirvana
Kayıtlı Üye
14 Ağustos 2009
53.296
42.825
898
ABD'de karısına tecavüz eden adamı daha yarı çıplak vaziyette yakalayan koca demir çubukla döve döve öldürdü.
Sitene Ekle

Güvenlik kamerasında tecavüzcü sapığın kocaya yakalanışı ve demir çubukla dövülerek öldürülüşü saniye saniye kaydedildi. New York şehrinin Bronx semtinde meydana gelen olay sonrası koca cinayetten tutuklanarak cezaevine gönderildi. Mamadou Diallo adındaki 61 yaşındaki kocanın öldürdüğü Earl Nash isimli 43 yaşındaki sapığın pek çok kez hapse girdiği ve halen arandığı ortaya çıktı.

İŞTE O ANLAR +18

http://www.milliyet.com.tr/karisina-tecavuz-eden-adami-gundem-2256325/

Kadının yaşadığı travma??? O lanet anlar zaten ne kadar yaralamıştır, bir de şimdi kocası hapiste olacak. Ölen pisliğe zerre üzülmedim ama çifte yazık olmuş. İnsanların başına neler geliyor...

Ohhhhh ellerin dert görmesin emmi. Kimbilir kaç kişiye daha kıyacaktı dürzü. Darısı ülkemdeki uçkur düşkünü rezillerin başına...

İzleyen var mı? Aşırı şiddet mi içeriyor? :KK47:

Hapis cezasi veriyorlar birde napsaydi adam o anda ya
polisi arıcaktı,kanunlar bu şekılde ,herkes kendı adaletini sağlamaya çalışırsa ortalık ne hale gelir,kadın öldürseydı nefsi müdafa olurdü,ama koca için zor durum,etkısız hale getirebilirdi,yasalar böle diyor

polisi arıcaktı,kanunlar bu şekılde ,herkes kendı adaletini sağlamaya çalışırsa ortalık ne hale gelir,kadın öldürseydı nefsi müdafa olurdü,ama koca için zor durum,etkısız hale getirebilirdi,yasalar böle diyor

Polis yakalayamamış adamı, gelene kadar kaçar giderdi adam, yanına kar kalırdı. O esnada da kaç kişiye neler yapmazdı.

İlla ki adam ceza alacak, almazsa dediğin gibi önüne geçen adam öldürüp karıma tecavüz etti diyebilir. Önü alınmaz ama gerçekten tecavüz varsa ki adam zaten azılı suçlu, kocanın elleri dert görmesin. O hapiste boşa yatmayacak en azından.

hicbir adam da karısına tecavuz eden adama tepkisiz kalamaz ya ben bile kadın halimle gorsem dusunmeden geciririm kafasına

Dünya öyle bir yer olmuş ki kendi adaletini kendin sağlamak zorunda kalıyorsunuz. Ben de olsam aynısını yapardım.

Polis yakalayamamış adamı, gelene kadar kaçar giderdi adam, yanına kar kalırdı. O esnada da kaç kişiye neler yapmazdı.

İlla ki adam ceza alacak, almazsa dediğin gibi önüne geçen adam öldürüp karıma tecavüz etti diyebilir. Önü alınmaz ama gerçekten tecavüz varsa ki adam zaten azılı suçlu, kocanın elleri dert görmesin. O hapiste boşa yatmayacak en azından.
Ben ceza alır bu adam dedınız dıye yasa mantıpını açıkladım

Ohhhhh ellerin dert görmesin emmi. Kimbilir kaç kişiye daha kıyacaktı dürzü. Darısı ülkemdeki uçkur düşkünü rezillerin başına...

İzleyen var mı? Aşırı şiddet mi içeriyor? :KK47:
görünmüyor dövdüğü an asansör gibi bi yerde adam kocası vuruyo ama tecavüzcü kamera görüşünde değil

görünmüyor dövdüğü an asansör gibi bi yerde adam kocası vuruyo ama tecavüzcü kamera görüşünde değil

O değil de 61 yaşındaki adam kendinden daha genç ve epey iri o adamı nasıl dövmüş, bir de nereden anlamış tecavüz ettiğini. Hani belki karısı isteyerek birlikte oldu. Ya da adam sadece donunu çekiyordu. O detayı göremedim. Videoyu da açamadım, nette sorun var.

Aklımda deli sorular :D

Bazı insanlar ürememeli ya da çocukken iyi eğitmeli doğurup bir kenara süs diye koymamalı sonra sonuç bu

Evet keske kadin sucu ustune alsaydi nefsi mudafadan yirtardi..

O değil de 61 yaşındaki adam kendinden daha genç ve epey iri o adamı nasıl dövmüş, bir de nereden anlamış tecavüz ettiğini. Hani belki karısı isteyerek birlikte oldu. Ya da adam sadece donunu çekiyordu. O detayı göremedim. Videoyu da açamadım, nette sorun var.

Aklımda deli sorular :KK70:
benim tahminim adam zaten baskın yaptı yada tecavüz esnasında evdeydi ve kovalayıp yakaldı adamı

Heyt be amca ellerin dert görmesin... Maalesef bazen senin gibi ödüllendirilmesi gereken insanlar da ceza alıyor ama sistem bu işte....

Back