karışık

petitjoueur

Yiğidom
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
21 Ekim 2011
1.037
748
Merhabalaar.ben kayınvalidemlerle altlı üstlü oturuyorum küçük bir köyde yaşıyoruz.kayınpederimin bakkal dükkanı var.kaynanam kayınpederim, küçük gorumcem(11 yaşında),kaynım aşağıda,ben,eşim,benim annem ve oğlum yukarda oturuyoruz.şimdi benim kaynanam sürekli sorun çıkartıyordu bedava yiyip içiyoruz diye.şimdi para ile almaya başladık.sorum şu,doğru olan bizim para ile almamız mı?çok dırdır ediyor kayınvalidem,dayanamıyorum artık.

Ben olsam ben de parayla alırım... sonuçta eşimin dükkanı değil kayın pederimin dükkanı yani

annende mi sizle yaşıyor ? bakkaldan bedava alıyorsanız ve laf yapıyorsa tabi ki para vereceksınız. eşinin zoruna gıtmıyorsa sana laf düşmez bu konuda.

Ayrıca eğer geçim kaynakları sadece buysa ve sizinde durumunuz varsa tabi ki parayla almanız daha doğru olur.Zaten aynı yerde yaşıyorsunuz birde bunun için laf işitmeye değmez.

Doğru olan zaten parayla almanız bence.Heleki o ailenin tek geçim kaynağı buysa ve eşinizin başka bir işi varsa KESİNLİKLE olması gereken parayla almanız.Başka bişey benim içinde düşünülemez.

Siz para teklif etmediniz mi daha önce?

Sizin bedavaya almaya çalışmanız da, onların -durumları kötü değilse tabii- bunun lafını etmeleri de hoş değil.

Ama tutup 200-300 lirayı buluyorsa ayda e haklılar yani.

Yalnız bence annenizin sizinle yaşaması -o bedavalardan annenizin de yemesi- göze batmış.

benim babam da bakkal işletiyor bizde eşimle memlekete gittiğimizde parayla alıyoruz sonuçta bu adamda bunu parayla alıyor hatta dedemlerde hem dükkanında hem evinde oturmamıza rağmen parayla alıyor biz bedava vermek istesek te. çünkü adamın geliri var ve dükkanda babamın geçim kaynağı. siz hep bedava alınca şimdi zorunuza gitmesi normal

Son kısma aynen katılıyorum. Allah kimseyi kimseye muhtaç etmesin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…