Bebek İkinci El Karışık oyuncak ve 98 cm -104 cm kız bebek kıyafet

Beyondparadise

Az İnsan Çok Huzur ;)
Kayıtlı Üye
12 Temmuz 2006
3.505
2.035
698
İzmitte oturuyorum elden teslim yapabilirim, Kapıda ödemeyle gönderemiyorum havale yada telefona tl yükleme şeklinde ödeme alabilirim. Ptt kargoyla karşı ödemeleri gönderebilirim kargo alıcıya ait , Yeni yıl münasebetiyle felaket yoğunum geç vereceğim cevaplar için şimdiden kusura bakmayın
Takas olur özellikle sesli kitaplarla takas yaparım.
Tavşan çantayı birine takas teklif etmiştim cevap yazmadı şuan rezerve diyelim...
...

Eki Görüntüle 909381 eteğinresmi eklememişim

Son düzenleme:

tmm tavşan çanta şuan rezerve bende cevap bekliyorum diğerleriiçin hepsinde takas olabilir

Eki Görüntüle 909455

tmm tavşan çanta şuan rezerve bende cevap bekliyorum diğerleriiçin hepsinde takas olabilir

Aynı etekten iki tanemi var5 tl mi 7 tlmi 5 se bunuda ben alayım selocan komtümüyle beraber takasla ilgili fikrinizi bekliyorum size özelden güncel konu başlıklarımı gönderdim beğendiğiniz ürünler varsa takas benim için çok iyi olur takas olmazsada sadece selocan kostümünü almak istiyorum.

Son düzenleme:
Mesajınızı şimdi aldım tmm o halde sadece selocan kostümünü alıyorum eğer ptt kargo ile gönderirseniz tabi

ne zaman kargoya verebilirsiniz

He ilk başta düzeltme yapmak için eklememiştim yeni hatırladım yılsonu o kadar yoğunumki 7 tl senin ilanlaın maalesef uygun bişi bulmadım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…