karışık kafamı fikirlerinizle aydınlatın kızlar

Ovaras

Elhamdülillah,şükrün başıdır.
Kayıtlı Üye
10 Kasım 2012
264
79
318
mrb kızlar :3: ben bugün bir yemek takımı beğendim karacanın kare dalgalı olan serisi var ya onun benzeri hatta daha zarifi ve saworoski taşlısını buldum.(satıcı karacanın o ürünün taklidi olduğunu söyledi ) tam olmasada inandım çünkü daha zarif kesimleri vardı. bir alman markaymış. batıda olmadığını söylüyor. bende hiç rastlamamıştım. bileniniz var mı? alman marka şık süslü porselenler nerede var? birde karacada çatal bıçakla birlikte 1.500 burada sadece yemek takımı 2185 el işçiliği olduğu için indirim yapmıyor. sizce hangini almalıyım. yanında hisarın tencere setini hesaplattım toplam 4 bin fln çok mu fazla kızlar.:44::96: düşünmekten uyuyamıyorum. :96:

kızlar bu geceyi 3 saatlik bir uykuyla geçirdim fakat değdi sanırım. hisarın 143 parça bahama yemek takımını, dediğim porselen yemek takımını 3100 e buldum. bir internet sitesinden buldum ve siteyi araştırdım. konular içinde sitenin adı geçmiş alışveriş yapanlar burda çok iyi yorumlar yapmış, hiç kötü bir yorum görmedim. site ergunpaşabahçe, aldığı üründen memnun olmayan var mı?

Back