- 2 Temmuz 2020
- 80
- 7
- 27
- Konu Sahibi Esrarengzmom
Kızlar benim adetim düzensiz en son 8 mayısta 7 gün hasta oldum takvime göre 39 günde bir gözüküyor. 3 haziran yumurtlama günümdü eşimle korunmasız iliskiye girdik daha sonra 10 haziran da iliskiye girdik ve takvime göre 16 sında hasta olmam gerekiyordu olmadım. Olmadığım için 17 ve 18 haziranda da iliskiye girdim. Daha sonra kasiklarim hafif hafif ağrımaya başladı adet olucam zannettim 25 haziranda sağlık ocağına gidip kan verdim ve 1.20 cıktı sonuç sonra eve geldim test yaptım silik çizgi cıktı pek umursamadım 5 temmuzda tekrar idrar testi yaptım yine silik cıktı. Ama bu aralarda benim kasiklarim ağrıyor belim ağrıyor uykusuzluk duygu değişimi sınır hepsi biarada ama hasta olmadım hala akintim yoğun kaşık agrimla beraber tuvalete gidiyorum hasta oldum diyorum ve akintimla karsilasiyorum buarada midem sis yemek yemesem bile karin alt bolgem hem sis hemde agriyor karin agrisi var salya artisim var ben anlam veremedim lütfen tecrübelerinizi paylaşırmısınız boşuna mı umutlanıyorum acaba?