uygulama indirdim bide intetnetteki otomatik hesaplayıcılara göre ama geçen ay o şekilde denedim tutmadı o yüzden pek güvenmiyorumYumurtlama günü neye göre hesaplıyorsun canım
Ben direk tecrübe asla onlara bakma yanlışuygulama indirdim bide intetnetteki otomatik hesaplayıcılara göre ama geçen ay o şekilde denedim tutmadı o yüzden pek güvenmiyorum
Evet artık önümüzdeki ay için alıp yapmalıyım doktorda heralde testlerı önerirBen direk tecrübe asla onlara bakma yanlış
ovulasyon testi al onu kullan ben bu ay ilk defa düzenli kullandım meğerse adete 5 kala yumurtluyormuşum adet gününe göre otomatik hesaplıyor onlar ilk iş al netten al eczaneden çok fiyat farkı var orda daha uygun
Testle takip yapan gruplar var oraları oku nasıl yapacağın yazar resimler at kızlar destek te oluyor
Yumurtlamadan 15 gün sonra adet olunmuyormuydu? 5 gün sonra adet oldunuz mu? Bende ovülasyon testi yapıyorum hala göremedimBen direk tecrübe asla onlara bakma yanlış
ovulasyon testi al onu kullan ben bu ay ilk defa düzenli kullandım meğerse adete 5 kala yumurtluyormuşum adet gününe göre otomatik hesaplıyor onlar ilk iş al netten al eczaneden çok fiyat farkı var orda daha uygun
Testle takip yapan gruplar var oraları oku nasıl yapacağın yazar resimler at kızlar destek te oluyor
Sabırla devam canım aynı koyulukta çift çizgi görene kadar bende programa. Baktım günü geçti dedim herbalde yumurtlamıyorum 40. Gün gören var 1-4 arası son bir saat sıvı tüketmeden devamYumurtlamadan 15 gün sonra adet olunmuyormuydu? 5 gün sonra adet oldunuz mu? Bende ovülasyon testi yapıyorum hala göremedim
Selamlar..sizlere birkac sorum olacak hanimlar benim gibi sorulari olanlarada faydasi olur belki .. Ben önceki iki dogumumun bilgilerine baktim ve birinde söyle yaziyordu 9. ayin 6 Sinda 7+5 günlük hamileyim ve son adet tarihimin baslangici 7. ayin 20 si ..hesaba göre hafta hafta geriye gittigimde 7. 14 hamile kalmisim buda adet öncesine geliyor bu mümkünmü? o zamanlar doktora tarıh verdıgımde ıkı hafta öncesinden kalmışın demişti ama önemsememiştim aceba dogrumu anladım yada doktorların hesaplamasımı o şekilde? Eger bu mümkünse gecen adetimden 3 gün önce iliskim oldu fakat sonra adet gördüm 3gün sonra normal gününde oldu eger yumurtlama günüm o şekildeyse adet gerçekleşirmiydi? Aynı şekilde öbür çocuğumda öyle adetten 3 gün önceyi verıyor tarih.Yumurtlama günüm icin doktora gidecegim ama biraz zaman var ve sabredemedim fikir almak istedimuygulama 12. Günü dıye gösterıyor fakat alakası bile yok gibi
Ben direk tecrübe asla onlara bakma yanlış
saol cnm inşallah hüsran yaşamak çok zormuş allah yıllarca bekleyene sabır versinYumurtlama zamanını en iyi testler belirliyor bence canm, adet bitiminde hergün düzenli olarak yaptığında mutlaka görceksin. Bende bi ara adetin 5. 6. günü yumurtlama olmuştu düşün. Şaşırmıştım çok ama yapcak bişey yoktu. İnşallah istediğin gibi olur :)
Kesinlikle katılıyorum
saol cnm inşallah hüsran yaşamak çok zormuş allah yıllarca bekleyene sabır versinbu ayı zaten kaçırdım heralde yarıladım bile döngüyü öbür aya inşallah adet öncesi bebek tutsaydı adet gelirmiydi peki
Evet iki aya yaklaştı denemeye başlayalıAminnn canm inşAllah, Rabbim isteyen dileyen her kadına o duyguyu yaşamayı nasip etsin inşAllah. adet ne zaman? Gebelik tuttuysa eğer adet gelmemesi lazım gelse de leke sadece, yerleşme kanaması dediğimiz yani. Ne zamandır istiyosun sen yenisin galiba. :)
Kizlar doktordan geliyorum adetin bugün 13. günü ve Yumurtam20 cm mis yarin yada bi sonraki gün catlayabilir dedi ben gecen hafta catladim saniyordum ama sadece sanmisim26 günde adet görüyorum ayni döngüdekilere fikir olsun... bekle yarin dene istersen dedi ama bir baska sorun ise rahimde yara ve ufak capli iltihaplanma olmus anlasilan gecen ay ondan olmadi bebis ama doktor kesin konusmadi engel olabilirde olmayabilirde dedi bu durumda olup hamile kalabilen varmi?
Hadi insallah bulabilirsin cnm o günü bakalim bu ay nolacak bizleride bilgilendirAdet döngüsüyle yumurtlama ve catlama çok farklı canm her ay aynı günlerde olcak diye bişey yok. O yüzden en iyisi ovulasyon testi diye dusunuyorum. 4. ay'dayım ama pes etmiycem, adetin 9. günü bugün.
Hadi insallah bulabilirsin cnm o günü bakalim bu ay nolacak bizleride bilgilendir
Kismet iste bende o kadar Plan yaptim su ay su gün diye bak gecen ay tutturmusum aslinda yumurtlama gününü ama iltihap engel olmus bugünde yumurtluyorum ama bosuna gittiO günü yakalıyorum canm değerlendiriyoruzda ama nasip olmadı henüz.
Kismet iste bende o kadar Plan yaptim su ay su gün diye bak gecen ay tutturmusum aslinda yumurtlama gününü ama iltihap engel olmus bugünde yumurtluyorum ama bosuna gitti
Amin insallahÖyle canm nasip kısmet artık Allah bizi sınıyor da olabilir kulum ne tepki verecek diye. En kısa zamanda hayırlısıyla nasip etsin allah hepimize inşAllah.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?