Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Tam olarak bende bilmiyorum daha önce hiç yaptırmadım ama yumurta sayısına gelişimine çatlamasına bakılıyor gün gün takibi yapılıyormuş çoğu kişi vajinal ultrasonla yaptırdığını yazmış ama ben erkek doktora gideceğim için karından yaptırmak istiyorumYumurta takibi dediğiniz AMH testi mi? Yumurta rezervi ölçümü? O kan tahlili ile yapılıyor.
Anladım..belki o farklı bir şeydir. Benim bahsettiğim test, daha cok doğurganlık durumunu ve hamile kalma olasılıgını gösteriyor. Sizin bahsettiğiniz test yumurtlama döneminin takibiyle ilgili bir şey sanırım. Bilemedim o yuzden..[/QUOTE
Peki bu test yeterli oluyor mu? Ben daha önce FSH lh e2 ye baktırdım sorun yok dendi yumurta rezervimi de gelişp çatladığını da bilmiyorum maalesef ve artık merak ediyorum
yumurta takibi vajinal yolla yapilir karindan bakilmaz adetin 3. gunu gidilirMerhaba kızlar yumurta takibi yaptıranlara bir sorum var. Karın bölgemizden de yapılabiliyor mu bu işlem ? Yaptıranlar ne zaman gittiniz adetin üçüncü günü diyorlar doğru mu?
Anladım canım çok sağolyumurta takibi vajinal yolla yapilir karindan bakilmaz adetin 3. gunu gidilir
Anladım canım çok sağolyumurta takibi vajinal yolla yapilir karindan bakilmaz adetin 3. gunu gidilir
Merhaba yeni hamilesin sanırım.yumurta takibi vajinal yolla yapilir karindan bakilmaz adetin 3. gunu gidilir
merhaba ama ben sorunuzu anlayamadim??Merhaba yeni hamilesin sanırım.
Konuyla alakasız ama karnın alt kısmında saga yada sola meyil varmı ?
Kaç yere yazdım cvb yokta
Saglıklı hayırlı dogumlar dilerim.
Bu ay aşılama yaptırmıştımda.merhaba ama ben sorunuzu anlayamadim??
anladim bu benim bir dusukle birlikte ucuncu gebeligim hic oyle birsey hissetmedim belkide oldu ben anlamadim.teste kac gun var hakkinizda hayirlisi oksun insallah guzel haber alirsinBu ay aşılama yaptırmıştımda.
Sanki karnımın alt kısmında sag taraf sol tarafa göre hafif şiş acaba gebelik belirtisimidir diye düşündüm sizde yeni hamilesiniz ya acaba varmı öyle birşey diye merak ettim yani banamı öyle geliyor yoksa olabilir mi diye![]()
Cevap için teşşekürler.anladim bu benim bir dusukle birlikte ucuncu gebeligim hic oyle birsey hissetmedim belkide oldu ben anlamadim.teste kac gun var hakkinizda hayirlisi oksun insallah guzel haber alirsin
kandami idrardami baktinCevap için teşşekürler.
Test bugündü ama negatif.
Yarın baska bi markayla deniycem.
Hayırlısı.
İdrarkandami idrardami baktin
bence kanda baktirmalisin tedavilerde genelde kanda baktitirlar dr unuz neden idrarla dedi acabaİdrar
Doktor öyle söyledi.
Bilmemki.bence kanda baktirmalisin tedavilerde genelde kanda baktitirlar dr unuz neden idrarla dedi acaba
anladim idrarda bazen gec cikabiliyor hayirlisi olsunBilmemki.
İdrar testi yap,
Negatifse progestanı bırak adet olmayı bekle dedi.