• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Karından yapılan yumurta takibi

leylacv

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
2 Ocak 2017
453
131
103
32
Merhaba kızlar yumurta takibi yaptıranlara bir sorum var. Karın bölgemizden de yapılabiliyor mu bu işlem ? Yaptıranlar ne zaman gittiniz adetin üçüncü günü diyorlar doğru mu?

Yumurta takibi dediğiniz AMH testi mi? Yumurta rezervi ölçümü? O kan tahlili ile yapılıyor.

Yumurta takibi dediğiniz AMH testi mi? Yumurta rezervi ölçümü? O kan tahlili ile yapılıyor.
Tam olarak bende bilmiyorum daha önce hiç yaptırmadım ama yumurta sayısına gelişimine çatlamasına bakılıyor gün gün takibi yapılıyormuş çoğu kişi vajinal ultrasonla yaptırdığını yazmış ama ben erkek doktora gideceğim için karından yaptırmak istiyorum :(

Anladım..belki o farklı bir şeydir. Benim bahsettiğim test, daha cok doğurganlık durumunu ve hamile kalma olasılıgını gösteriyor. Sizin bahsettiğiniz test yumurtlama döneminin takibiyle ilgili bir şey sanırım. Bilemedim o yuzden..

Anladım..belki o farklı bir şeydir. Benim bahsettiğim test, daha cok doğurganlık durumunu ve hamile kalma olasılıgını gösteriyor. Sizin bahsettiğiniz test yumurtlama döneminin takibiyle ilgili bir şey sanırım. Bilemedim o yuzden..[/QUOTE
Peki bu test yeterli oluyor mu? Ben daha önce FSH lh e2 ye baktırdım sorun yok dendi yumurta rezervimi de gelişp çatladığını da bilmiyorum maalesef ve artık merak ediyorum

Merhaba kızlar yumurta takibi yaptıranlara bir sorum var. Karın bölgemizden de yapılabiliyor mu bu işlem ? Yaptıranlar ne zaman gittiniz adetin üçüncü günü diyorlar doğru mu?
yumurta takibi vajinal yolla yapilir karindan bakilmaz adetin 3. gunu gidilir

yumurta takibi vajinal yolla yapilir karindan bakilmaz adetin 3. gunu gidilir
Merhaba yeni hamilesin sanırım.
Konuyla alakasız ama karnın alt kısmında saga yada sola meyil varmı ?
Kaç yere yazdım cvb yokta o_O
Saglıklı hayırlı dogumlar dilerim.

Karnından görebilecek bir teknoloji ye sahip olunduğunu sanmıyorum .rahim ultrasonuyla aynı anda yumurtana rahim kalınlığına falanda bakıcaklar...

merhaba ama ben sorunuzu anlayamadim??
Bu ay aşılama yaptırmıştımda.
Sanki karnımın alt kısmında sag taraf sol tarafa göre hafif şiş acaba gebelik belirtisimidir diye düşündüm sizde yeni hamilesiniz ya acaba varmı öyle birşey diye merak ettim yani banamı öyle geliyor yoksa olabilir mi diye o_O

Bu ay aşılama yaptırmıştımda.
Sanki karnımın alt kısmında sag taraf sol tarafa göre hafif şiş acaba gebelik belirtisimidir diye düşündüm sizde yeni hamilesiniz ya acaba varmı öyle birşey diye merak ettim yani banamı öyle geliyor yoksa olabilir mi diye o_O
anladim bu benim bir dusukle birlikte ucuncu gebeligim hic oyle birsey hissetmedim belkide oldu ben anlamadim.teste kac gun var hakkinizda hayirlisi oksun insallah guzel haber alirsin

anladim bu benim bir dusukle birlikte ucuncu gebeligim hic oyle birsey hissetmedim belkide oldu ben anlamadim.teste kac gun var hakkinizda hayirlisi oksun insallah guzel haber alirsin
Cevap için teşşekürler.
Test bugündü ama negatif.
Yarın baska bi markayla deniycem.
Hayırlısı.

Back