- Emoji Skoru
- 23
- Puanlar
- 13
- Konu Sahibi Minikkartal0812
-
Yani hamile degilsiniz mi diyorsunuz43-44 gün boyunca ilişki olmadıysa test negatiftir pozitife dönmez. Hamile olsanız da tekme hissi en erken 16.haftada hissedilir o da damar atması gibi bariz tekme değil. 16 hafta da yaklaşık olarak 120 gün falan demek.
Ya testte 5 dk sonrasini baz almayin diyordu 5 dk bekledim negatifti sabah baktım cubuga 2 tane cizgi varTeste 2 cizgi gördüğun buyuk ihtimal geç baktın . Sonradan 2 cizgidir. Bir klinige git ozel kayit etmeden kntrolunu yapar . Yani kayit derken saglik ocagina dusmez hamileysen de . Ama en net kan tahlili . 3 olmus olsaydı cikardi. Regli durumu suphede bırakıci. Bir tane daha yap. Sanmiyorum ama. Net 3 aysa.
Yani çok düşük bir ihtimal. 6 test negatif çıktıysa son testteki kuruma çizgisidir. Emin olmak için kan verebilirsinizYani hamile degilsiniz mi diyorsunuz
Bu bariz kuruma çizgisi test negatifYa testte 5 dk sonrasini baz almayin diyordu 5 dk bekledim negatifti sabah baktım cubuga 2 tane cizgi var Eki Görüntüle 2771641
Oh yani gönül rahatlığıyla kadın doğuma gidebilir sanırım değil mi? Gebelik yok yaniBu bariz kuruma çizgisi test negatif
Ve sey gebelik olsaydi net 3 ay icinde çiksrdi degil mi testlerde direk cift cizgi mi olurduBu bariz kuruma çizgisi test negatif
3 ay icin de göbeğin bile çıkardı. Özelden fotoğraf attim ordan bakabilirsiniz.Ve sey gebelik olsaydi net 3 ay icinde çiksrdi degil mi testlerde direk cift cizgi mi olurdu
Ya testte 5 dk sonrasini baz almayin diyordu 5 dk bekledim negatifti sabah baktım cubuga 2 tane cizgi var Eki Görüntüle 2771641
Müjdemi isterim o zaman. Arkadaslar doğruyu söyleyelim arkadaşa yaziktirYa testte 5 dk sonrasini baz almayin diyordu 5 dk bekledim negatifti sabah baktım cubuga 2 tane cizgi var Eki Görüntüle 2771641
Hamile olma şansınız sıfır.. Boşuna kafanızı bulandırıp sıkıntıya girmeyin.. 3 ay öncenin ilişkisi ile şimdi pozitif çıkan bir test olamayacağı gibi 3 aylık bir bebek taşıyor bile olsanız onun tekmesini hissetme şansınız da yok3 ay önce iliskiye girdim ve iliski yasadiktan sonra 43-44 gün evde tesr yaptım 6 tane negatif cikti 2-3 gün öncede yaptim yine negatif fakat sabah baktigmda testte 2 tane cizgi gördüm bu durumde gebelik var mıdır karnimda sanki bi ağırlık var gibi hissediyorum ve tekmeliyormus gibide geliyor psikolojik oldugunu blm sanmam çünkü baya baya tekmeyi hissediyorum sizce gebelik var midir . Bu arada ben iliskiden bir gun sonra ve diger ay tam gunumde aralik ve ocakta ise 3 ve 4 gün önce geldi reglim ama bu toplam adetlerim hep eski reglime gore daha az kan geldi
Karnim hamile karnı gibi o beni cok endiselendirdi ustune bir kac bisi eklendi o yuzden sormuştum tsk ederimHamile olma şansınız sıfır.. Boşuna kafanızı bulandırıp sıkıntıya girmeyin.. 3 ay öncenin ilişkisi ile şimdi pozitif çıkan bir test olamayacağı gibi 3 aylık bir bebek taşıyor bile olsanız onun tekmesini hissetme şansınız da yokyani nereden bakarsanız bakın hamile falan değilsiniz atın kafanızdan onu. Ama hem bu işi yapıyorsunuz hem de sonra kendinize eziyet ediyorsunuz.. Ne gerek var bunlara.. Ya yapmayın bunu ya da korunun falan yani.ü
Dalga geçtiğiniz için tşk ederimMüjdemi isterim o zaman. Arkadaslar doğruyu söyleyelim arkadaşa yaziktirTestin hamile kalmiş senden. Ama sen hamile değilsin !!!!!
Mümkün değil.. Hamile olsanız bile karnınız en erken 4. Aydan sonra çıkar ki genelde 5 den sonra çıkar..Karnim hamile karnı gibi o beni cok endiselendirdi ustune bir kac bisi eklendi o yuzden sormuştum tsk ederim
Yani o zaman benim farklı bir sorunum var doktora gitmeliyim tsk ederim her sey ivin :)))Mümkün değil.. Hamile olsanız bile karnınız en erken 4. Aydan sonra çıkar ki genelde 5 den sonra çıkar..
Dalga geçtiğiniz için tşk ederi
Tşk ederim bilgilendirdiginiz için kusura bakmayın ben yanlış anladımDalga geçmiyorum . Kendinde okumuşsun ya 5 dkka sonrasini dikkate almayin diye. Kac saat geçmiş testin üstunden o cizgiler testin bozulmasınin eseri hamile değilsin endişelenemene gerek yok ama emin olmak istersen git bir kan testi yaptir o kesin sonuç artik zaten. Buyuk ihtimal kos ya da kadin hastaliklari ile ilgili bir durumun vardır adetin ondan skntilidir. 3 ay çok uzun bir sure cikmis olur du simdiye
Yok komik geldi stresini alsin diye yazmiştim ama kırdim galiba ben özür dilerim.Tşk ederim bilgilendirdiginiz için kusura bakmayın ben yanlış anladım
Yok komik geldi stresini alsin diye yazmiştim ama kırdim galiba ben özür dilerim.
Ozelden mesaj attim :)Yok komik geldi stresini alsin diye yazmiştim ama kırdim galiba ben özür dilerim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?