Gebeliğe Hazırlık Karında tekme hissi

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

Minikkartal0812

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
Emoji Skoru
23
Puanlar
13
3 ay önce iliskiye girdim ve iliski yasadiktan sonra 43-44 gün evde tesr yaptım 6 tane negatif cikti 2-3 gün öncede yaptim yine negatif fakat sabah baktigmda testte 2 tane cizgi gördüm bu durumde gebelik var mıdır karnimda sanki bi ağırlık var gibi hissediyorum ve tekmeliyormus gibide geliyor psikolojik oldugunu blm sanmam çünkü baya baya tekmeyi hissediyorum sizce gebelik var midir . Bu arada ben iliskiden bir gun sonra ve diger ay tam gunumde aralik ve ocakta ise 3 ve 4 gün önce geldi reglim ama bu toplam adetlerim hep eski reglime gore daha az kan geldi

Teste 2 cizgi gördüğun buyuk ihtimal geç baktın . Sonradan 2 cizgidir. Bir klinige git ozel kayit etmeden kntrolunu yapar . Yani kayit derken saglik ocagina dusmez hamileysen de . Ama en net kan tahlili . 3 olmus olsaydı cikardi. Regli durumu suphede bırakıci. Bir tane daha yap. Sanmiyorum ama. Net 3 aysa.

43-44 gün boyunca ilişki olmadıysa test negatiftir pozitife dönmez. Hamile olsanız da tekme hissi en erken 16.haftada hissedilir o da damar atması gibi bariz tekme değil. 16 hafta da yaklaşık olarak 120 gün falan demek.

43-44 gün boyunca ilişki olmadıysa test negatiftir pozitife dönmez. Hamile olsanız da tekme hissi en erken 16.haftada hissedilir o da damar atması gibi bariz tekme değil. 16 hafta da yaklaşık olarak 120 gün falan demek.
Yani hamile degilsiniz mi diyorsunuz

Ya testte 5 dk sonrasini baz almayin diyordu 5 dk bekledim negatifti sabah baktım cubuga 2 tane cizgi var

Ya testte 5 dk sonrasini baz almayin diyordu 5 dk bekledim negatifti sabah baktım cubuga 2 tane cizgi var Eki Görüntüle 2771641

Ya testte 5 dk sonrasini baz almayin diyordu 5 dk bekledim negatifti sabah baktım cubuga 2 tane cizgi var Eki Görüntüle 2771641
Müjdemi isterim o zaman. Arkadaslar doğruyu söyleyelim arkadaşa yaziktir Testin hamile kalmiş senden. Ama sen hamile değilsin !!!!!

Hamile olma şansınız sıfır.. Boşuna kafanızı bulandırıp sıkıntıya girmeyin.. 3 ay öncenin ilişkisi ile şimdi pozitif çıkan bir test olamayacağı gibi 3 aylık bir bebek taşıyor bile olsanız onun tekmesini hissetme şansınız da yok yani nereden bakarsanız bakın hamile falan değilsiniz atın kafanızdan onu. Ama hem bu işi yapıyorsunuz hem de sonra kendinize eziyet ediyorsunuz.. Ne gerek var bunlara.. Ya yapmayın bunu ya da korunun falan yani.ü

Karnim hamile karnı gibi o beni cok endiselendirdi ustune bir kac bisi eklendi o yuzden sormuştum tsk ederim

Karnim hamile karnı gibi o beni cok endiselendirdi ustune bir kac bisi eklendi o yuzden sormuştum tsk ederim
Mümkün değil.. Hamile olsanız bile karnınız en erken 4. Aydan sonra çıkar ki genelde 5 den sonra çıkar..

Dalga geçmiyorum . Kendinde okumuşsun ya 5 dkka sonrasini dikkate almayin diye. Kac saat geçmiş testin üstunden o cizgiler testin bozulmasınin eseri hamile değilsin endişelenemene gerek yok ama emin olmak istersen git bir kan testi yaptir o kesin sonuç artik zaten. Buyuk ihtimal kos ya da kadin hastaliklari ile ilgili bir durumun vardır adetin ondan skntilidir. 3 ay çok uzun bir sure cikmis olur du simdiye
Dalga geçtiğiniz için tşk ederi

Tşk ederim bilgilendirdiginiz için kusura bakmayın ben yanlış anladım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…