Karında şişlik kasıklarda ara ara hafif ağrı?

laviienrosse

Üye
Kayıtlı Üye
24 Mayıs 2014
18
0
6
Merhabalar bugünlerde karnımda rahatsız edici bi şişlik var patlayacakmısım gibi ve kasıklarıma ara sıra hafif sancılar giriyor. En son adetimden önce yumurtaligimda basit kist vardı ama çok şükür adetle birlikte catladigini soylemisti doktor. Sizce bu ne olabilir, bi bilgisi olan var mı?

ya yanlış anlama ama direkt ne alaka bilmem ama hamişlik geldi benim aklıma :):) bendeki belirtilerden ötürü ..

canım annemde de öyle şişkinlik oluyodu davul gibi sanki hamile kadınlar gibi sert ve şiş karnı oluyodu seninde öyle mi acaba?
doktora gitti bu kadın hastalıklarından öyle şişkinlik olmaz demiş istersen başka uzman doktorlara görün

Siskinligim azaldi ama akintim artti kist desem daha yeni catladi acaba mantar olabilir mi... doktora gidip hic moralimi bozmak istemiyorum

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

günaydın cnm iki gündür tarif ettiğin şişlik bende de var kasıklarım çok kötü ağrıyo ama ben yumurtlama dönemimdeyim sende belki üşütmüş falan olabilisin biraz soğudu havalar malum ayaklarını falan sıcak tut

İnşallah canım kadın olmak çok zoor sanada geçmiş olsun :))

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…