karında sertlik

aydinimren

Üye
Kayıtlı Üye
29 Temmuz 2013
129
0
16
Bursa
karnımda altlarda kasık civarında bi sertlik var. dün gece beseğimin nerede olduğunu ararken buldum. sanırım bebişim çünkü diğer yerler yumuşak orası yatay şekilde sert. ama sanki orda bi ağrı da var bugün ve bebek hala orda. bu arada 18. haftamdayım. normal mi? ters bir durum olabilir mi?

karnımda altlarda kasık civarında bi sertlik var. dün gece beseğimin nerede olduğunu ararken buldum. sanırım bebişim çünkü diğer yerler yumuşak orası yatay şekilde sert. ama sanki orda bi ağrı da var bugün ve bebek hala orda. bu arada 18. haftamdayım. normal mi? ters bir durum olabilir mi?

Canım ben de 16. Haftamin icindeyim ve bende de ayni sorun var. Konu açtim ve senin gibi kimseden cevap alamadim. Benimde böyle karnimin en altinda rahim agzina yakin yerde en altta sertlesme şişme oluyor. Evet agri da var. Ben de anlayamadim belki de bebektir diyorum. Büyüyor biz hissediyoruz artik..

Kizlae sizi yanlis yonlendirmek istemem yinede dr nize sorun nasil bi sislik hissettiniz bilmem ama sanirim o bebisleriniz:emir_bebek:vajinanin hemen ustunde kimisi sag yada sola yatkin olabilir ama o bebis:nazar:allah hayirlisiyla kucaginiza almayi nasip etsin

Kizlae sizi yanlis yonlendirmek istemem yinede dr nize sorun nasil bi sislik hissettiniz bilmem ama sanirim o bebisleriniz:emir_bebek:vajinanin hemen ustunde kimisi sag yada sola yatkin olabilir ama o bebis:nazar:allah hayirlisiyla kucaginiza almayi nasip etsin

Canim böyle sırt üstü yattigimda vajinanin hemen üzerinde sert bi toparlaik var. Evvelden yoktu. Cikacak diye korkuyorum bazen. Bebekse eger niye en asagida? Doktor ultrasonu okadar asagi sürmüyodu ki? :32: muayene tarihime daha var ama sirf bu yuzden yarin gidicem galiba. Tekrar tesekkurler iyi dileklerin icin..

:) ben hergün yapıyorum bu hareketi nerdesin diyorum yokluyorum her yanımı benim bebeğim daha yeni yukarı çıkmaya başladı normal kızlar göbek deliğinin 4 parmak altında şuan bebişiniz
benimki sağa yattı hep orda :) ultrasona girerken doktorun aleti nereye koyduguna bakın

Canım ben de 16. Haftamin icindeyim ve bende de ayni sorun var. Konu açtim ve senin gibi kimseden cevap alamadim. Benimde böyle karnimin en altinda rahim agzina yakin yerde en altta sertlesme şişme oluyor. Evet agri da var. Ben de anlayamadim belki de bebektir diyorum. Büyüyor biz hissediyoruz artik..
Merhaba.. bende aynı sorunu yaşıyorum.. msjları araştirirken sizin msjlarinizi gördum.. bende karnimda ozellikle alt bölgede bölgesel sertlik hissediyorum. . Sanki bebişimmiş gibi.. ama merak da ediyorum acaba ne diye ? Siz sanirim dogum yaptiniz ? Bi sorun çıktımı? Cevaplarsaniz çok sevinirim ;)

Merhaba.. bende aynı sorunu yaşıyorum.. msjları araştirirken sizin msjlarinizi gördum.. bende karnimda ozellikle alt bölgede bölgesel sertlik hissediyorum. . Sanki bebişimmiş gibi.. ama merak da ediyorum acaba ne diye ? Siz sanirim dogum yaptiniz ? Bi sorun çıktımı? Cevaplarsaniz çok sevinirim :KK66:
Merhabalar..
Evet oğlum doğdu canım.
O sertlik bebekmiş.
Biliyorsun sadece bebek yok karnımızda. bebeğin yatağı, suyu vs derken sertlik olması çok normal:) ama eğer sertlik sürekli ve karnının çesiyltli yerlerinde oluyorsa o kasılmadır. Mutlaka doktora başvurmalısın.
Sağlıcakla doğar bebeğin inşallah.

Merhabalar..
Evet oğlum doğdu canım.
O sertlik bebekmiş.
Biliyorsun sadece bebek yok karnımızda. bebeğin yatağı, suyu vs derken sertlik olması çok normal:) ama eğer sertlik sürekli ve karnının çesiyltli yerlerinde oluyorsa o kasılmadır. Mutlaka doktora başvurmalısın.
Sağlıcakla doğar bebeğin inşallah.
Çook tesekkurler cevabiniz için ;) oğlunuzu sağlıkla büyütün inş sizde ;) karnının çeşitli yerlerinde derken, yani aynı anda heryeri sertleşmiyor karnımın ama sertleşme yerleri farklı farklı oluyor her seferinde.. bazen sağ bazen sol bazen alt...

Çook tesekkurler cevabiniz için :KK66: oğlunuzu sağlıkla büyütün inş sizde :KK66: karnının çeşitli yerlerinde derken, yani aynı anda heryeri sertleşmiyor karnımın ama sertleşme yerleri farklı farklı oluyor her seferinde.. bazen sağ bazen sol bazen alt...
Canım benim o kasılma olabilir. Benim de erken başlamıştı kasılmaların. Bak sen doktorunun ara veya kontrole gittiğinde bir sor. Ona göre sana magnezyum yazar içer rahatlarsın.

Back
X