- 2 Mart 2024
- 653
- 117
- Konu Sahibi bayanacizane
Kızlar 25 haftalık hamileyim iki gündür karnımda sertleşme var ama hiç geçmiyor bebeğin hareketleri de yavaş neden acaba
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
İnan Hiç bir fikrim yok ancak hareketleri nde değişim oldugu için mutlaka görünmen lazım. bn olsam suan acile giderdim. Acil bir durum oldugu için değilde böyle şeylerde keşke dememek için hani. Evhamlıyım Ben kendi gebeliğimde en ufak bir değişimde doktorumu arardım benden kaynaklı ihmallik olmasın diyeKızlar 25 haftalık hamileyim iki gündür karnımda sertleşme var ama hiç geçmiyor bebeğin hareketleri de yavaş neden acaba
Sertleşmeler muhtemelen yalancı kasılmalardır 24. Haftada bana da olmuştu aynı şeyler ağır iş yaptım evde ve belimden kasıklarıma ağrı girmeye karnım sertleşmeye başladı. Doktora gittim serum verdi parol ve magnezyum içerikli. Magnezyumu günde iki adete çıkardı. Bence bebek büyüdüğü için de karın geriliyor fakat bebek hareketleri yavaşladıysa muhakkak doktora görünmeni tavsiye ederim acilden de olsa git baktır için rahat etsin.Kızlar 25 haftalık hamileyim iki gündür karnımda sertleşme var ama hiç geçmiyor bebeğin hareketleri de yavaş neden acaba
Bebek hareketlendi şimdi.bi tane de magnezyum aldım yarın geçmezse gideyimSertleşmeler muhtemelen yalancı kasılmalardır 24. Haftada bana da olmuştu aynı şeyler ağır iş yaptım evde ve belimden kasıklarıma ağrı girmeye karnım sertleşmeye başladı. Doktora gittim serum verdi parol ve magnezyum içerikli. Magnezyumu günde iki adete çıkardı. Bence bebek büyüdüğü için de karın geriliyor fakat bebek hareketleri yavaşladıysa muhakkak doktora görünmeni tavsiye ederim acilden de olsa git baktır için rahat etsin.
Totosu değil canım ya onu anlayabiliyorum bu komple sertlik karpuz gibiArada sırada olsa bebeğin totosu falan diyolar ama sık oluyosa ki sende sık olmaktan da çıkıp hiç geçmeyen bi hale bürünmüş bi doktora giderdim ben olsam. Hareket azalmasını önemsiyolar nst'ye girmiştim ben hareketleri azaldığı için
Az hareket, ağır harekette vardı gerilme gibi. biraz yürüyüş yaptım düzeldi ama sertlik hala varHareket yavaşlaması derken? Yani ağır hareket mi yoksa az hareket mi? Az hareket olabilir de ağır hareket sıkıntılı bir durum olabilir bence yarın doktora gidin
Sertleşme ve dik olması karnin kasılmadır ama muhtemelen yalancı kasılmalar olabilir hsreket azlığı varsa mutlaka doktorunuza danışmalısınızKızlar 25 haftalık hamileyim iki gündür karnımda sertleşme var ama hiç geçmiyor bebeğin hareketleri de yavaş neden acaba