Karında seğirme??

prensess38

Adım adım hedefe...
Kayıtlı Üye
26 Ağustos 2014
1.792
2.491
108
Bi kac gündür karnımda pıt pıt nabız atar gibi bi durum var.. Bazen rahatsız edici hatta. Var mi bilgisi olan,başına gelen?

İstiyorum da pek mumkun değil canim. Nette de hep hamilelik belirtisi falan yazılmış ama ihtimal veremiyorum. O yuzden sormak istedim yasayan var mi diye :)
Öncedende oluyodu ama şimdi kendini dinlediğin için farketmişsindir. Bende de oluyo bazen. İnşllah en kısa zamanda hamile kalırız.

Öncedende oluyodu ama şimdi kendini dinlediğin için farketmişsindir. Bende de oluyo bazen. İnşllah en kısa zamanda hamile kalırız.
Insallah.. Ama daha once boyle bisey olsa farkederdim galiba. Hamilelik belirtisi oldugunu bilmiyodum aslinda netten bakınca öğrendim..

Bilmiyorum canım. İnşallah hamilesindir
Hayırlısıyla olsun insallah.. Ne diyelim :) zamanında bi cok belirti buldum kendimde olur olmadık. Ama bu ilginc geldi. Bekleyelim gorelim :) rabbim senin de gönlüne gore versin canım..

Benimde oluyodu.tutunma aşaması oldugunu biliyordum test günümüz bekliyordum ama hep seyrime oluyodu meğerse tutunuyorum. Çok şükür. İnş tadarsın canım 10 yıldır bizimde yoktu Rabbim herkeze nasip etsin

Yaaa :) rabbim sağlıkla kucağına almayı büyütmeyi nasip etsin canim.. Bizim tedavisiz olmasi imkansız gibi bisey o yuzden ihtimal veremiyorum ama hayırlısı bakalim.. Gebeligi ogrenmeden ne kadar once oldu Sende canim?

Yaaa :) rabbim sağlıkla kucağına almayı büyütmeyi nasip etsin canim.. Bizim tedavisiz olmasi imkansız gibi bisey o yuzden ihtimal veremiyorum ama hayırlısı bakalim.. Gebeligi ogrenmeden ne kadar once oldu Sende canim?
Bizim kide tüp bebek. Test günümüz bekliyodum 12 gün sonra test yap diyolar benim 4.günümde bi başladı hergün oldu zaten 9.gün dayanamadım test yaptım. Amin canım sizin neyinize var

Bizim kide tüp bebek. Test günümüz bekliyodum 12 gün sonra test yap diyolar benim 4.günümde bi başladı hergün oldu zaten 9.gün dayanamadım test yaptım. Amin canım sizin neyinize var
Erken belli etmis kendini minnak :) bizim sorunumuz azosperm.. Normal yolla olabilmesi bi mucize olur ancak :)

Azosperm olup da hamile kalanları gorunce cok seviniyorum ya.. Rabbim sağlıklı uzun omurler versin insallah. Ne tedavi gördünüz nerde yaptirdiniz peki?
Canım biz İstanbulda yaşıyoruz. Bağcılar medipol mega üniversite hastanesi var tüp bebek merkezi çok kuvvetli ekipi var çok kişi gitti hep yüzler güldü emriloglar tut Dr hemşirene kadar. Orda önce eşimi ortak çalıştıkları utojiye bakan Dr yönlendirdi bize bi kaç ay testler ktomozomlara kadar araştırdı çok şükür herşey iyi çıktı sonra ilaç verdi ama yok diyebilirdik. Ben bi gün çok ağladım eve geldim ogün unutmam sonra aklıma devamlı tahlil verip çıkarsa dondurmak geldi. Dr dedim oda pek ümitli değildi ama olur dedi tese yapalım dedi dr onada eşim yanaşmadı. Bende dolduralım sipermle ri dedim. Ve öyle de yaptık 10 tane dondurduk. Hazır bi kenarda ve artık benim hikayem başladı iğneleri vuruldım opu günü geldi benim yumurtalarımla toplandı eşimin sperm leri çok şükür o dondurulmuş lara gerek bile kalmadı o günde çıktı tabi ilaçlarının kullanıyodu. İşte böyle bence sizde önce bi yedek yapın o gün çıkmama riskine oluyo azoda Rabbim yardım ediyo ama sen sadece inan ve teslimiyet le güven Rabbim yardım etsin sizede sen nerde yaşıyorsun

Canim bizim hic yok ki. Her testte 0 çıkıyor . yani donduracak şansımız yok. Benim esim de teseye yanaşmıyor beklemek istiyo hep. Sizin ne guzel çıkmış teseye gerek kalmadan. Hangi ilaclari kullanmisti esin? Doktoru kimdi? Biz kırıkkale de yaşıyoruz. Kayseride ankarada doktorlara gittik bi ara. Ama simdi bıraktık hic gitmiyoruz

Canım testlerde 0 çıkıyo evet ama onun bide yıkama işlemleri var 2 kez yıkandıktan sonra çıktı ortaya. Çok şükür

Canım testlerde 0 çıkıyo evet ama onun bide yıkama işlemleri var 2 kez yıkandıktan sonra çıktı ortaya. Çok şükür
Valla bize de her seferinde yıkamalı test dediler guya. Ama ne bileyim iste 0dan baska bisey goremedik

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…