Karında sebebi bulunamayan sıvı

Lavanta-mutlulugu

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
12 Aralık 2017
8
0
32
Annemin karnında su vardı kasıklarda da hafif ağrı. Harici bı sıkıntı yoktu. İlçedeki devlet Hastanesinde genel cerrahi doktoru endoskopi kolonoskopi yaptı temiz çıktı midede biraz ödem varmış.bide herkeste olan mikrop. Antibiyotik kullanıyor onun için. Sonrası ilçedeki kadın doğum rahim temiz yumurtalıklar temiz. Sonra ildeki kadın doğuma gitti orada jinekolojik onkoloji ye yönlendirdi. Ordaki doktor da yumurtalık kanseri dedi çok yayılmış dedi 3. Evre dedi karından parça aldı hemde sıvıdan ornek alındı. İkisinin de sonucu temiz . Kronik granulamatoz iltihabi reaksiyon yazıyor biyopsi sonucunda. Doktor şaşırdı sonuca aceba yanlış yerden mi aldılar filan demiş anneme. Ankara'ya gidin dedi. Neyse jinekolojik onkoloji doktoru vardı acibademin ona da gittik biraz örneği yukarıdan almış gibi geldi dedi. ?bilemiyorum. Ona da gösterdik sonucu göğüs hastalıklarına gidin dedi vereme benziyor dedi. Göğüs hastalıklari balgam aldı deri testi yaptı. Onlarda temiz. Enfeksiyon a gönderdi göğüs hastalıkları oraya gittiler orada hematolojye gönderdi. Dahiliyeye gidin demis. Dahiliye de romatolojye gönderdi. Romatoloji ne alaka demiş. Bu arada jinekolojik onkoloji doktoru gastroenteroloji ye gönderdi. Gastroenteroloji doktoru da bize ne alaka demiş doktor un yazdiklariyla sonucun alakası bile yok demiş. Ne yapacm bilmiyorum herkes bir digerine yönlendiriyor. Sonuç kocaman sıfır. Buna benzer şeyleri yaşayıp bana yol gösterebilecek biri varsa çok memnun olurum

Kafama takılan en büyük soru. Hadi diyelim parçayı temiz yerden aldılar da yanlış sonuç cikt.Kanser olsaydı sıvıya yapılan biyopside çıkmaz miydi.

X