karında kalp atışına benzer ses

fgn_gnr

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
12 Mart 2011
7
0
herkese slm ben mrk ediyorum acaba insanın karnından kalp atışına bnzer bi ses gelirmi normalde yoksa bn mi geç farkettim bagzen sessizce nefesimi tutarak elimi karnıma koyup bekliyorum bişey sanki tık tık ediyor eşimin üstündede aynı şeyi yaptım nefesini tuttu bekledim bişey hissetmedim oda hissetmedi kendime yapınca oda farkediyor hamilemisin yoksa diyor yani kısaca bu hamilelikle alakası yoktur inşş dimi :18:

cnm hamıle bıle olsan ılk aylarda ultrasonda bıle zor duyulurken sesı sanmam

ama 1 aydır net test te yapmadım zaten 3-4 aydır yani öle olsa bile uzun süre öncedendir ki umarım deyildir bakmaya da korkuyom ayrıca herkez karnın genişlemiş gib çok mu yiyon diyorlar :KK50: ama esas sorun bu ses ney olabilir acaba bide normalde gelen ses göbek delinin yanlarından mı gelir alta kenara dogru falan işte :26:

bazen banada oluyo öle pıt pıt ediyo ama hamile falan değilim yani ben normal bişey diye üstünde durmadım. o pıt pıt bile heycan veriyo bide cocuk olduğunu düşünüyorum ne güzeldir kim bilir en kısa zamanda bebek pıt pıtlarını duymak dileğiyle.:emir_bebek:

ama 1 aydır net test te yapmadım zaten 3-4 aydır yani öle olsa bile uzun süre öncedendir ki umarım deyildir bakmaya da korkuyom ayrıca herkez karnın genişlemiş gib çok mu yiyon diyorlar :KK50: ama esas sorun bu ses ney olabilir acaba bide normalde gelen ses göbek delinin yanlarından mı gelir alta kenara dogru falan işte :26:

bu kadar rahatsız edıyorsa senı bence bır doktora gıtmelısın

bazen banada oluyo öle pıt pıt ediyo ama hamile falan değilim yani ben normal bişey diye üstünde durmadım. o pıt pıt bile heycan veriyo bide cocuk olduğunu düşünüyorum ne güzeldir kim bilir en kısa zamanda bebek pıt pıtlarını duymak dileğiyle.:emir_bebek:

inşş
bncede öle cok tatlı bişey olurdu aslında ama kocam istemiyor aldırırım valla diyor daha vakti var diye kavga ediyor bi yerde haklıda ikimizde 20 yaşındayız :KK70: :KK1:

bu kadar rahatsız edıyorsa senı bence bır doktora gıtmelısın

haklısın gitmek lazım olabilir bişeydir herhalde sanırım

X