selam canım. ben bu ay hamile olduğumu öğrendim ve yaşadığım belirtileri söyliyim sana. daha önce yaşadığım hamilelik belirtilerinden çoook farklıydı. ilk kez baş dönmesi yaşadım. arabada giderken elimde navigasyon vardı oyun oynuyordum ki bunu hep yaparım. başım feci döndü. başka bir belirti ise rüyada yaşar gibiyim aynen. ağır bir depresyon hali oldu bide. kasıkta batma oluyor ara sıra. ama doluluk hissim olmadı sanırım farketmedim böle bişi. sadece yüzüm yukarı yatınca bacaklarımı bükmediğim zaman kasıklarımda bir gerilme oluyor. bükünce geçiyor dizlerimi.
Umarım ben de hamilelik haberini alırım ben de. 4 gün sonra regl olmam lazım ama beklemek çok zor.
Kesinlikle beklemek çok zor. Ben de kasıklarımda dolgunluk hissediyorum. Ama adet öncesi şişkinlik olmasından da çok korkuyorum. Benim de 4 gün sonra belli olacak ama umarım ikimizde "HAMİLEYİZ" haberini bu ay paylaşırız,
Umarım hamile olduğun haberini alırız. Bende istiyorum çok . 4 gün var reglime çok sabırsızlanıyorum. Bendede aynı belirti var . İnşallah güzel haberler alırız :) Dualarım bebek isteyenlerde bana da dua edin lütfen :)Herkese merhaba
Benim iki haftadır karnımda bir doluluk hissi var ve arasıra sol arasıra sağ kasığımda batma var. Ayrıca 2 haftadır yine bel ağrısı hiç geçmedi. Arada kasık ağrıları ve bel ağrısı geçiyor ama o doluluk hissi hiç geçmiyor. Adetime 5 gün var. Bugün ise sabahtan beri böyle havada yürüyormuşum gibi ara ara baş dönmelerim ve halsizliğim var. Çok tuhaf bu baş dönmesi hissi de. Yani bir anlık ara sıra oluyor ama onun dışında sersem gibiyim. Havada uçuyorum sanki. Benim gibi yaşayıp bunları yaşayan var mı? Şu anda da sağ kasığımda bir doluluk hissi var. Lütfen paylaşın ne hissettiğinizi.
Teşekkürler.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?