• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

karında doluluk hissi !!! nolur yardım edinnnnnn!!!!

Denizg78

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
6 Ocak 2013
293
78
123
Herkese merhaba
Benim iki haftadır karnımda bir doluluk hissi var ve arasıra sol arasıra sağ kasığımda batma var. Ayrıca 2 haftadır yine bel ağrısı hiç geçmedi. Arada kasık ağrıları ve bel ağrısı geçiyor ama o doluluk hissi hiç geçmiyor. Adetime 5 gün var. Bugün ise sabahtan beri böyle havada yürüyormuşum gibi ara ara baş dönmelerim ve halsizliğim var. Çok tuhaf bu baş dönmesi hissi de. Yani bir anlık ara sıra oluyor ama onun dışında sersem gibiyim. Havada uçuyorum sanki. Benim gibi yaşayıp bunları yaşayan var mı? Şu anda da sağ kasığımda bir doluluk hissi var. Lütfen paylaşın ne hissettiğinizi.
Teşekkürler.

selam canım. ben bu ay hamile olduğumu öğrendim ve yaşadığım belirtileri söyliyim sana. daha önce yaşadığım hamilelik belirtilerinden çoook farklıydı. ilk kez baş dönmesi yaşadım. arabada giderken elimde navigasyon vardı oyun oynuyordum ki bunu hep yaparım. başım feci döndü. başka bir belirti ise rüyada yaşar gibiyim aynen. ağır bir depresyon hali oldu bide. kasıkta batma oluyor ara sıra. ama doluluk hissim olmadı sanırım farketmedim böle bişi. sadece yüzüm yukarı yatınca bacaklarımı bükmediğim zaman kasıklarımda bir gerilme oluyor. bükünce geçiyor dizlerimi.

selam canım. ben bu ay hamile olduğumu öğrendim ve yaşadığım belirtileri söyliyim sana. daha önce yaşadığım hamilelik belirtilerinden çoook farklıydı. ilk kez baş dönmesi yaşadım. arabada giderken elimde navigasyon vardı oyun oynuyordum ki bunu hep yaparım. başım feci döndü. başka bir belirti ise rüyada yaşar gibiyim aynen. ağır bir depresyon hali oldu bide. kasıkta batma oluyor ara sıra. ama doluluk hissim olmadı sanırım farketmedim böle bişi. sadece yüzüm yukarı yatınca bacaklarımı bükmediğim zaman kasıklarımda bir gerilme oluyor. bükünce geçiyor dizlerimi.

Umarım ben de hamilelik haberini alırım ben de. 4 gün sonra regl olmam lazım ama beklemek çok zor. :(

Umarım ben de hamilelik haberini alırım ben de. 4 gün sonra regl olmam lazım ama beklemek çok zor. :(

Kesinlikle beklemek çok zor. Ben de kasıklarımda dolgunluk hissediyorum. Ama adet öncesi şişkinlik olmasından da çok korkuyorum. Benim de 4 gün sonra belli olacak ama umarım ikimizde "HAMİLEYİZ" haberini bu ay paylaşırız,

Kesinlikle beklemek çok zor. Ben de kasıklarımda dolgunluk hissediyorum. Ama adet öncesi şişkinlik olmasından da çok korkuyorum. Benim de 4 gün sonra belli olacak ama umarım ikimizde "HAMİLEYİZ" haberini bu ay paylaşırız,

İnşallah canım ya! Hakkımızda hayırlısı artık. Burdan öğrenir öğrenmez paylaşıcam.

benim de karnımda şişkinlik var adetimin 9. günü iöime boşaldı işi nedeniyle bu ay yumurtlama gününü denk getiremedik ama yumurtlama gününde deneyince de birşey olmuyor pcos yüzünden :(

Benim muhtemelen bu ay da olmayacak kızlar. Ne yazık ki :((( Çünkü belirtilerim adet belirtisi gibi. Akıntımın rengi kahverengiye döndü.:(((

s.a herkese...bende bebiş isteyenler kervanına katıldım geçen ay, bu ay konu sahibinin dediği gibi alt karfın bölgesinde bi doluluk hissi var,ara ara kasıklarımda sancı oluyor başka da hiç bi belirti yok, 2 günüm gecikti henüz,4-5 gün daha bekleyip tahlil yaptırcam:18::18::18:

2 gündür bende karın alt bölgemde dolgunluk hissediyorum rahmin olduğu bölgede ara ara batma hissi yaşıyorum mide bulantısı var fakat istifra edemiyorum sadece 3 gün günde 1 kez istifra ettim sonrası sadece mide bulantısı 5 gün var adetime geçen ay da normalde olduğu gibi gelmedi adetim.. umarım Rabbim hepimizi sağlıcakla meleklerimize kavusturur.. hamileyizdir inşallah

Arkadaşlar merhaba hastalanmama 10 gün var ama karnımda dolgunluk var alk karında şimme ara arada karın yanlarında ağrı neden acaba hamilelik olabilirmi

Kizlar selam, bende yeni katildim.. Yorum almak istiyorum yoksa kafayi yicem :(
3 yillik evliyim yaklasik 2 yildir esimle bebek istiyoruz. Gecen sene hamile kaldim ama dusuk ile sonuclandi malesef. Yaklasik 7 aydir tekrar deniyoruz.
Benim siklüsüm uzun suruyor (bazen 33, bazen 35..)
Normalde adetim 18/04 gelmesi lazim, bugun ayin 13'ü, yani daha 5 gün var, ama benim bugün sanki hamilelik belirtileri gibi belirtilerim basladi:
* özellikle sol kasigimda ara ara batmalar
* hafif bel/bacak agrisi
* kendimi cok tuhaf hissediyorum, dunya yansa umrumda degil oyle bi bosvermislik var
* havada yuruyorum sanki oyle dalgin, bos, sersem,..
* goguslerimde dolgunluk (iliskiden 2 gun sonra inanilmaz gögüs uclarim hassaslasti dokunamiyorum bile, bu yaklasik 2-3 gun surdu sonradan gögüslerim buyumeye basladi suan sis, dolgun)
* mide bulantisi varla yok arasi psikolojikmi bilmiyorum
* cok yorgun hissediyorum kendimi, uyumak istiyorum
* cok fazla yememe ragmen karnimda yada midemde bilmiyorum tam neresi inanilmaz sislik hissediyorum..

Acaba hamile olabilirmiyim?

Herkese merhaba
Benim iki haftadır karnımda bir doluluk hissi var ve arasıra sol arasıra sağ kasığımda batma var. Ayrıca 2 haftadır yine bel ağrısı hiç geçmedi. Arada kasık ağrıları ve bel ağrısı geçiyor ama o doluluk hissi hiç geçmiyor. Adetime 5 gün var. Bugün ise sabahtan beri böyle havada yürüyormuşum gibi ara ara baş dönmelerim ve halsizliğim var. Çok tuhaf bu baş dönmesi hissi de. Yani bir anlık ara sıra oluyor ama onun dışında sersem gibiyim. Havada uçuyorum sanki. Benim gibi yaşayıp bunları yaşayan var mı? Şu anda da sağ kasığımda bir doluluk hissi var. Lütfen paylaşın ne hissettiğinizi.
Teşekkürler.
Umarım hamile olduğun haberini alırız. Bende istiyorum çok . 4 gün var reglime çok sabırsızlanıyorum. Bendede aynı belirti var . İnşallah güzel haberler alırız :) Dualarım bebek isteyenlerde bana da dua edin lütfen :)

Back