Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bebek pudrası denediniz miBu Konuda Fikri Olan Varmı.2 Hafta Oluyo ama Çil yavrusu gibi çıkıyorlar((
Neredeyse Herşeyi Denedim Özellikle Balkon Etrafı Ve Mutfakta Yoğun şekilde Dolaniyorlar.;(Bebek pudrası denediniz mi
Bende bu insancıl yöntemi denedim. Başka yerden daldılar bu seferMaalesef ki insancıl bir çok yöntemi denedikten sonra çözüm bulamadığım için geldikleri noktaya böcek ilacı sıktım. Çıktıkları bir delik vardır illaki. Orayı bulmaya çalışın.
Denediniz mi bilmiyorum ama ben sirke ile kurtulmuştum. bayaaa bi sirke harcadım ama. yani suya sirkeyi değil, sirkeye su karıştırdım resmen ama o gün bugündür çıkmıyorlar:)Bu Konuda Fikri Olan Varmı.2 Hafta Oluyo ama Çil yavrusu gibi çıkıyorlar((
sonra sirke kokusundan nasıl kurtuldunuzDenediniz mi bilmiyorum ama ben sirke ile kurtulmuştum. bayaaa bi sirke harcadım ama. yani suya sirkeyi değil, sirkeye su karıştırdım resmen ama o gün bugündür çıkmıyorlar:)
ya ben normalde sirkeyi hiç sevmem ama pek hissetmedim kokusunu, malum yaz ayı her yer açık cam pencere bi de çalışıyorum, sabahtan sildim yerleri, tezgahı herr yeri, akşama kalmamıştı kokusonra sirke kokusundan nasıl kurtuldunuz
Çok Teşekkürler Bunu Denedim Arkadasimda Söyledi Etkisini Hemen Gösterdi.Eczane de şırınga şeklinde (üzerinde karınca resmi olan) bir ürün var .
onu deneyin iyi gelir diye düşünüyorum.
Ben öyle kurtuldum.
Çok Teşekkürler Bunu Denedim Arkadasimda Söyledi Etkisini Hemen Gösterdi.
Bir İlaç Buldum Harika birşey Köklerini KuruttuHiç birsey fayda etmiyor.
Limonmuş, tarçınmış cartmış curtmuş.
Ziraatten ilaç alıp önce sıkın , daha sonrada geldiği yeri bulup kapatın.
Yuvaları olabilir mi bı köşede falan. Yuvaya bir bakınNeredeyse Herşeyi Denedim Özellikle Balkon Etrafı Ve Mutfakta Yoğun şekilde Dolaniyorlar.;(