• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Karincalarla Basımm Dertte

asimablue

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
4 Ağustos 2022
34
-24
1
27
Bu Konuda Fikri Olan Varmı.2 Hafta Oluyo ama Çil yavrusu gibi çıkıyorlar:(((

Hiç birsey fayda etmiyor.
Limonmuş, tarçınmış cartmış curtmuş.
Ziraatten ilaç alıp önce sıkın , daha sonrada geldiği yeri bulup kapatın.

Maalesef ki insancıl bir çok yöntemi denedikten sonra çözüm bulamadığım için geldikleri noktaya böcek ilacı sıktım. Çıktıkları bir delik vardır illaki. Orayı bulmaya çalışın.

bayer blattanex karınca granülü, bizim kurtuluşumuz bu oldu şak diye kesti. granülleri biraz da kendimiz ezip toz yaptık, %100 etkili oldu

Bi kere karınca tozu kullanmıştım etkiliydi baya ama markası nedir bilmiyorum.
En son koca evi talan etmişlerdi balkondan banyoya, salona, mutfağa her yerde ama heryerde vardı. Üstümüzde yaşıyorlardı artık. Ziraatçiden k-othrine almıştım. 2 sene idare etmişti.

Benim balkonum karinca doluydu bundan bir hafta öncesine kadar denemedigim yöntem kalmadı Pudra, limon, nane,tarçın vs. en son eşim böyle olmaz dedi tarım ilacı satan bir yere gitti onlarda üç tane ilaç vermiş suya katıp birer hafta ara ile sikin demiş ilk ilacı kullanır kullanmaz bitti gelmediler diğer iki ilaca gerek bile kalmadı

Bu Konuda Fikri Olan Varmı.2 Hafta Oluyo ama Çil yavrusu gibi çıkıyorlar:KK43:((
Denediniz mi bilmiyorum ama ben sirke ile kurtulmuştum. bayaaa bi sirke harcadım ama. yani suya sirkeyi değil, sirkeye su karıştırdım resmen :D ama o gün bugündür çıkmıyorlar:)

Eczane de şırınga şeklinde (üzerinde karınca resmi olan) bir ürün var .

onu deneyin iyi gelir diye düşünüyorum.

Ben öyle kurtuldum.

Ne kadar fazlalar bilemiyorum ama ben tuz ile çözüm bulmuştum evimizde.geldigi yerlere tuz döktüm bir iki gün öyle kaldı.sonra gelmediler bir daha.tabi ekmek kırıntısı,yiyecek falan bırakmadım hiç-bir yerde.temizledim süpürdüm sürekli

Back