Kizlar bi akil verin bana nolur. Evi karincalar basti. Evim bahceli. Butun odalarimda karinca var. Gecen sene de olmustu bu tablet yemler varya o ise yaramisti butun sene bi tane gormemistim. Ama bu sene tabletlerde ise yaramadi. Internette bakindim biraz. Limon,misir unu,karbonat, sarimsak denmis hepsini denedim ama bi ise yaramadi. Artik mutfak dolaplarimin,tezgahimin,yemek masamin bile ustunde gezmeye basladilar. Cildirmak uzereyim ya. Iki de kcuk bebegim var. Kendi evimden igrenir oldum
bahçeye de ilaçlama yaptıracaksınız o zaman ya da başka bi yere taşınabilirsiniz :)) bu saatte kafam bu kadar çalışıyo :))) benim eski evimi hamam böcükleri basmıştı ilaçlamayla kurtulmuştum.. siz yine de iyi bi firma bulursanız arayın kulaktan dolma bi işe yaramaz diyenlere kulak asmayın derim..
Bi de bi ses dalgası varmış onu prize takıyomuşsunuz fare de dahil olmak üzere böcükler falan giremiyomuş eve.. netten bi bakın isterseniz
benimde başımdalar, yerde Bir damla birşey olsun hemen birbirlerine haber veriyorlar bakıyorum 1000 tane karınca üşüşmüşgezdikleri yeri takip et Bi delik bulmuşlardır Oray'a böcek ilacı sıkınca gelemiyolar.