karincalarla basim dertte

dream0

Hakkidir Hakk'a tapan milletimin Istiklâl.. (☆
Kayıtlı Üye
12 Mayıs 2014
1.039
691
158
Kizlar bi akil verin bana nolur. Evi karincalar basti. Evim bahceli. Butun odalarimda karinca var. Gecen sene de olmustu bu tablet yemler varya o ise yaramisti butun sene bi tane gormemistim. Ama bu sene tabletlerde ise yaramadi. Internette bakindim biraz. Limon,misir unu,karbonat, sarimsak denmis hepsini denedim ama bi ise yaramadi. Artik mutfak dolaplarimin,tezgahimin,yemek masamin bile ustunde gezmeye basladilar. Cildirmak uzereyim ya. Iki de kcuk bebegim var. Kendi evimden igrenir oldum

Ilaclama kesin sonuc verirmi. Cunku bahceli evde oldugum icin yine olur diyorlar.

Bu hani sivrisinek icin prize taktigimiz ilaclar varya. Onun karinca icin olani varmidir acaba? Prize takayim hic giremesinler.

bahçeye de ilaçlama yaptıracaksınız o zaman ya da başka bi yere taşınabilirsiniz :)) bu saatte kafam bu kadar çalışıyo :))) benim eski evimi hamam böcükleri basmıştı ilaçlamayla kurtulmuştum.. siz yine de iyi bi firma bulursanız arayın kulaktan dolma bi işe yaramaz diyenlere kulak asmayın derim..

Bi de bi ses dalgası varmış onu prize takıyomuşsunuz fare de dahil olmak üzere böcükler falan giremiyomuş eve.. netten bi bakın isterseniz

Cok sagol canm benim. Bu saatte benimle ugrastigin icin ben netten biraz bakayim ona. Yoksa evi terketcem gercekten..

fotosu bu canım.. karınca kovucu cihaz yaz çıkıyo.. güvenilir sitelerde farklı fiyatlara satılıyo.. inşallah faydasını görürsün..

Bu arada 2 tane bebişin varmış Allah bağışlasın.. evlatlar söz konusu oldu mu akan sular durur..

Sagol canim ya Allah razi olsun senden. Aynen oyle yavrularimiz soz konusu olunca herseyi yapiyor insan. Allah yokluklarini gostermesin

Aminn.. hayırlı evlat olmalarını nasip etsin Rabbim cümlesiyle birlikte inşallah...

benimde başımdalar, yerde Bir damla birşey olsun hemen birbirlerine haber veriyorlar bakıyorum 1000 tane karınca üşüşmüşgezdikleri yeri takip et Bi delik bulmuşlardır Oray'a böcek ilacı sıkınca gelemiyolar.

Siktim ya.. vallahide billahi de biktiim. Elimde bocek ilaci karinca takip ediyorum artik evde. Deli gibiyim.. boyle zikzak tahtalar varya yerlerim ondann. Aralarindan cikiyor hepp. Hangi biryere sikayi. Kafayi yicem.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…