KARINCA : Ben salatalık kabuğundan nefret ederlm. Girdiğim yerleri takip ederek oralara salatalık kabuğu koyarsanız ben anlarım ki beni istemiyorsunuz ve ben evinize girmem. Kireç veya Sıradan bir okul tebeşirle yeri çizseniz ben o çizgiyi asla geçmem. Eğer Limonu küçük küçük keser ve gireceğimiz yerlere koyarsanız bir anlarız ve girmeyiz. Ayrıca rahatsız olmaz iseniz cam kenarlarına Sarımsak sürebilirsiniz. Biz bunun kokusunu duyduğumuz yere girmeyiz.
Ama lütfen Bebek pudrası dökmeyiniz. ONLAR BİZİ ÖLDÜRÜR. Pudra nefes yollarımızı tıkar ve ölürüz..
Bende de aynı sorun vardı bebek pudrası döktüm yok oldularKızlar 10 gündür evimi karıncalar basmış durumda. Önce tek tük gunde 3-5 tane falan görüyordum ama şimdi çoğaldılar.
Yerleri zaten her gun çamaşır suyuyla siliyordum. Şimdi bir de geceleri yatmadan önce sirkeli suyla siliyorum. Boraks, kahve falan önerileri gördüm.
Sizin başınıza geldi mi? Çözümü ne?
tarçın kokusunu sevmiyorlar serpince hemen gidiyorlar :) aynı sorun bendede var çözüm tarçında, birde arada kenara köşeye ki genelde balkona bisküvi, şeker yada ekmek kırıntısı koyuyorum onlar oraya odaklanıyor diğer yerlere dağılmıyorlar, kıyamıyorum ben onlara yaaKızlar 10 gündür evimi karıncalar basmış durumda. Önce tek tük gunde 3-5 tane falan görüyordum ama şimdi çoğaldılar.
Yerleri zaten her gun çamaşır suyuyla siliyordum. Şimdi bir de geceleri yatmadan önce sirkeli suyla siliyorum. Boraks, kahve falan önerileri gördüm.
Sizin başınıza geldi mi? Çözümü ne?
Canim benim evde de var bi çözüm bulamadım hergün çamaşır suyu ile sildim yuvalarını alçı ile kapadım ama olmadı şimdi vargectik artık beraber yatıp kalkiyoruz isteTeşekkürler kızlar dün gelmediler hava yagmurluydu ondan herhalde. Bakalım bugun gelecekler mi:)
Canim benim evde de var bi çözüm bulamadım hergün çamaşır suyu ile sildim yuvalarını alçı ile kapadım ama olmadı şimdi vargectik artık beraber yatıp kalkiyoruz iste
Bir arkadas yazmış çamaşır suyunu severler çamaşır suyuyla silme dye ama bilmiyorum. Ben de sirke ve arapsabunuyla denicem bugun
Ha birde geçen senede vardı anneme sordum tasincaksin bu evden o yüzden çıkıyorlar dedi ve 1 2 aya taşınıyoruz.olabilirmi acaba
Ayy keşke olsa. İspanyaya yerleşmekten bahsetmiştimya o ihtimal var hala az da olsa. Bakalım.
Hayırlısı olsun canım kilo durumu ne verebildin mi biraz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?