• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Karıncalara çözüm pudra...

sahtehayat

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
7 Ağustos 2011
443
0
0
İstanbul
Evet hanımlar yanlış duymadınız talk pudra karıncaları kaçırıyor... Mutfagımda dolu karınca vardı balkondan ordu olarak gelıyordu koseler gıdıyordu... Bi arkadasım onerdı eşime akşamdan soyledım... Yerlere koselere pudra dok diye ama benimki abartmıştı heryerı bembeyaz yapmıstı o ayrı :) Karınca oldurmek gunah oldugu ıcın tabletı kesınlıkle tavsıye etmıyorum... Tek yapmanız gerek karıncanın bol oldugu yere pudra dokmek koselere falan dokun pudra kokusundan kacıyorlar.. Koselerde 1 hafta pudra kaldı evı temızledım 2 ay gectı tek tuk goruyorum onlarda buyukler...:92:

Evet hanımlar yanlış duymadınız talk pudra karıncaları kaçırıyor... Mutfagımda dolu karınca vardı balkondan ordu olarak gelıyordu koseler gıdıyordu... Bi arkadasım onerdı eşime akşamdan soyledım... Yerlere koselere pudra dok diye ama benimki abartmıştı heryerı bembeyaz yapmıstı o ayrı :) Karınca oldurmek gunah oldugu ıcın tabletı kesınlıkle tavsıye etmıyorum... Tek yapmanız gerek karıncanın bol oldugu yere pudra dokmek koselere falan dokun pudra kokusundan kacıyorlar.. Koselerde 1 hafta pudra kaldı evı temızledım 2 ay gectı tek tuk goruyorum onlarda buyukler...:92:

:) aile büyükleri kalmış desene :) güzel fikir ilk defa duyuyorum deneyeceğim..

:) aile büyükleri kalmış desene :) güzel fikir ilk defa duyuyorum deneyeceğim..

Evet onlar dayanıklı cıktılar bu savasta :10: Ama oldurmeden uzaklastırdıgıma cok sevındım cunku karınca gorunce seker koyuyodum ben sonra baktıgım her yerımı sardılar vermedım seker falan :63:

Back