- 6 Ağustos 2014
- 960
- 2.440
-
- Konu Sahibi hayatisiltisi
detan karınca ilacı çok etkili bir de limonu kesip bırakınca da ortamı terkediyorlar. benim banyomda görmüştüm limonu bıraktım 1 saat sonra yok olmuşlardı.
o zaman kökten ilaçlatacasınlimonu denedim bana mısın demedi :)
o zaman kökten ilaçlatacasınne yapalım üzücü ama başka çare yok. belediyeden ilaçlama ekibi talep et her türlü haşereye karşı ilaçlıyorlar. geçmiş olsun
inşallah canım :) bizim gibi bir sabah mutluluğa uyanmanı diliyorumteşekkürler :) şu tabletleri deneyeceğim önce bakalım belki o işe yarar. evde köpek, bahçede kediler var, o yüzden evi komple ilaçlatma şuan için son çare :)
bir de malum sıradayız, heran telefon gelebilir artık
detan karınca ilacı çok etkili bir de limonu kesip bırakınca da ortamı terkediyorlar. benim banyomda görmüştüm limonu bıraktım 1 saat sonra yok olmuşlardı.
ay evet fena ıssırıyorlar :)4 senedir karıncalarla kankayız:)
Mutfak ve özellikle üst kat teras önü felaket durumda..
Başlarda çözüm aradım eşim görürsem kavga cıkar dedi..
Temizlik yaparken süpürgeye cektiğimi gördü olay cıktı:) Hayvan sevgisine mıçtığım
Ortalığı temiz tutmakta çözüm olmuyor yaz kış çekiyorum ısırıyorlarda sıpalar aah ahh.. :)
duvar kenarları,kapı balkon eşikleri buatlar boş bırakma hiç bir yeri sık sıkabildiğin kadar :)evet bende bunla kurtuldum bayoda bile varlar yani orda ne işleri varsa ... neyse bu yıl daha gelmediler ben gene alıp baştan sıkayım bari...
4 senedir karıncalarla kankayız:)
Mutfak ve özellikle üst kat teras önü felaket durumda..
Başlarda çözüm aradım eşim görürsem kavga cıkar dedi..
Temizlik yaparken süpürgeye cektiğimi gördü olay cıktı:) Hayvan sevgisine mıçtığım
Ortalığı temiz tutmakta çözüm olmuyor yaz kış çekiyorum ısırıyorlarda sıpalar aah ahh.. :)
inşallah canım :) bizim gibi bir sabah mutluluğa uyanmanı diliyorum
duvar kenarları,kapı balkon eşikleri buatlar boş bırakma hiç bir yeri sık sıkabildiğin kadar :)
Kahve kokusuna gelmiyorlar diye biliyorum.