malesef bizimkiler limon uzerinden de yol yapiyor kendilerine.. :-(Çıktıkları yere ve gittikleri yol üzerine bir kaç dilim limon koyun. Limonlar küflenene kadar ellemeyin kalsın. Ben bu yolla aştım bu sorunu birkaç ay önce.
malesef bizimkiler limon uzerinden de yol yapiyor kendilerine.. :-(
Merhaba hanimlar.. Derdim karincalar evim cok sicak oldugu icin herhalde bu mevsimde bile karinca istilasina ugradik. Esimin balkonda yetistirecegim diye tutturdugu sebze toprqklarindan geldigini tahmin ediyorum. Nane sirke tarcin denedim gitmiyorlar.. Tablet kullanmak istemiyorum.. Ne yapmakiyim evimi terk etsinler diye. Kabusum oldular artik
Merhaba hanimlar.. Derdim karincalar evim cok sicak oldugu icin herhalde bu mevsimde bile karinca istilasina ugradik. Esimin balkonda yetistirecegim diye tutturdugu sebze toprqklarindan geldigini tahmin ediyorum. Nane sirke tarcin denedim gitmiyorlar.. Tablet kullanmak istemiyorum.. Ne yapmakiyim evimi terk etsinler diye. Kabusum oldular artik
çamaşır suyu kokusuna gelmiyolar..Merhaba hanimlar.. Derdim karincalar evim cok sicak oldugu icin herhalde bu mevsimde bile karinca istilasina ugradik. Esimin balkonda yetistirecegim diye tutturdugu sebze toprqklarindan geldigini tahmin ediyorum. Nane sirke tarcin denedim gitmiyorlar.. Tablet kullanmak istemiyorum.. Ne yapmakiyim evimi terk etsinler diye. Kabusum oldular artik
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?