• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

karincalar kabusum

inekobasi

Guru
Kayıtlı Üye
3 Nisan 2011
3.726
11.985
408
İstanbul
Merhaba hanimlar.. Derdim karincalar evim cok sicak oldugu icin herhalde bu mevsimde bile karinca istilasina ugradik. Esimin balkonda yetistirecegim diye tutturdugu sebze toprqklarindan geldigini tahmin ediyorum. Nane sirke tarcin denedim gitmiyorlar.. Tablet kullanmak istemiyorum.. Ne yapmakiyim evimi terk etsinler diye. Kabusum oldular artik

Yuvalarını gördüğünüz yere sarımsak sürün, sarımsak kabuklarını bırakın v.s . İşe yarayacaktır.

Çıktıkları yere ve gittikleri yol üzerine bir kaç dilim limon koyun. Limonlar küflenene kadar ellemeyin kalsın. Ben bu yolla aştım bu sorunu birkaç ay önce.

çıkış yerı bellı mı yada güzargahları fılan o kısma bulaşık deterjanı damlatın ancak öyle çare olur
ben baş edemedim tezgahın bırlesım yerını yenıden sılıkonladık kurtulduk

Merhaba hanimlar.. Derdim karincalar evim cok sicak oldugu icin herhalde bu mevsimde bile karinca istilasina ugradik. Esimin balkonda yetistirecegim diye tutturdugu sebze toprqklarindan geldigini tahmin ediyorum. Nane sirke tarcin denedim gitmiyorlar.. Tablet kullanmak istemiyorum.. Ne yapmakiyim evimi terk etsinler diye. Kabusum oldular artik

karınca berekettir derler

Benim evim bahceden yuksek giris
biktim bende
yazilanlarin hepsini denedim
surekli ilacliyorum falan ama nafile
tezgahta diyelim aksam meyve yedik tezgaha koyduk
sabah gozlerime inanamiyorum :)

Kizimda alisti artik ustlerine basmiyor
keske cozumu olsa

çamaşır suyu kokusuna gelmiyolar..

sanırım karıncaların türündne türüne kaçırma yöntemi değişiyor
Kahve telvesi
limon tuz sarımsak
defne yaprağı doğal yöntemler
birde ilaçlarlar tablet , karnca tebeşiri ve borik asit kullanılıyor
yazın beni deli ettiler benim evime davlumbazın borusundan giriyorlardı
doğal yöntemler işe yaramadı tablet işe yaramadı ilaçlama yapmak istemedim dolabın o kısmını söktüm derz dolguyla kapattım tam kurtuldum derken pencere kenarı çatlağı vs epey bi giriş yolu buldular oralarıda silikonla kapattım
he bide çamaşır yumuşatıcıdan pek hoşlanmıyorlar balkonu yıkadığım suya bi kapak koyuyorum artık balkondada gezmiyorlar.

Back