Karınca Yumurtası yağı veya kremi için marka önerilerinizi bekliyorum?

Jumblante

Guru
Kayıtlı Üye
21 Şubat 2009
7.437
988
363
bende tüylerimden şikayetçiyim ve bu karınca yumurtası yağı veya kremini kullanmak istiyorum ama hangi marka alacağım konusunda kararsızım fikir verirseniz sevinirim ama lütfen kesin sonuç alacağım bir şey olsun..

slm ....kremini duymadım ama yağını kullanan b ı ark war we cok memnun oldugunu söyledi kararsızım yınede ama bı kaç kişi tavsıye edersede kesın kullanacagım bende cok etkılıymiş......ha bırde bıkını bölgesine de kullanıyormusunuz bi zararı falan olmaz heralde ......

ben daha kullanmaya başlamadım krem veya yağ önerisinden sonra kulanmaya başlıyvam yok mu ya kullanıp etki ettiğini gören ve tavsiye edecek biri..

ben gutto marka karınca yağı kremi kullanıyorum
kokusu fln da çok güzel.seyrelme oldu.düzenli kullanmak gerek

evet ağda yaptıktan sonra kulanılıyomuş 3 veya 4 gün marka öenmli ama bazılarının sahresi varmış aman dikkat!!!!

peki nerelere güvenebilirz nerde satılıyor?

selam arkadaşlar ben gutto karınca kremi ni 1yıldır kullanıyorum çok memnunum geçen gün ana haberde çıktı firma sahibi konuştu gazetelerde haber yapmış fabrikayı gösterdi tertemiz nasıl elde edildiğini falan anlattılar sağlık bakanlığı onaylı ben sonuna kadar güveniyorum diğerlerine hiç güvenmiyorum artık çoğu taklit ve yurdışın birçok ülkeye de ihracat yapıyolarmış seda sayan helin ve hülya avşar da kullanıyomuş ürünleri ben diğer kremlerini de kullanıyorum cilt bakımıyla ilgili ve maskeleri ni hepsi çok güzel ben gutto markası diyorum ve her yerde mevcut bütün türkiyedeki eczaneler parfmeriler aktarlar ben den bu kadar gerisi size kalmış

ben gutto nun kremini aldım siteden kampanyalı ürün dü o yüzden yanında bal özlü krem istedim ikiside 150 ml lik ama daha kullanmadım hiç :s bir de hep sahte veya orjinal diye tartışmalar var ama benim düşünceme göre orjinal olsa ne fayda :) karınca minnacık yumurtası minnacık gördüm yumurtalarını ufak ufak beyaz şeklinde :)) neyse kurtulalımda gerisi boş :)

ne kadara aldın cnm ve ne zaman aldın?

ne kadara aldın cnm ve ne zaman aldın?

daha yeni aldım 29,90 tl ye istersen özelden msj atim ayrıca sonra araştırınca 20 tl ye sadece karınca yumurtası yağı kremi satan siteler var ama ben bu fiyata 2 tane krem aldım öbür kremi de 1 kez elime kullandım böle değişik kazıklandım mı kardamıyım bilmiyorum ama yorum yapamıcam uzun bi süre kullanim belki daha karlı olurum :) neyse canım istersen özel msj atarım siteyi sende bakarsın

karınca yumurtasıı kremii yagdan daha iyi die duydum doğru mu acaba bileniniz war mı :uhm: almayı düsünüorum ama karar veremediim bir türlüükafamçokkarıştı

kızlar bende kullanıyorum tala karınca yagı coda memnunum fazla almışdım 2,el topiğinde hoşsedanın carşısı yazıyor çarşıma koydum kızalr 10 tlden veriyorum

O zaman kreminden alalımm ben yagını kullandım ama düzenli kullanmadım tabilmaz: ama kullandıgım zamanlarda tüylerin cıkış zamanı gecikiodu yada bana öle gelioduu zemuszemus

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…