ya arkadaşlar bende koluma 1 aydır kullanıyorum bu karınca yumurtası yagını ama henüz etkisini göremedim hemen azalsın istiom ama olmuyo daha nekadar kullanmalıyım acaba ??
ya arkadaşlar bende koluma 1 aydır kullanıyorum bu karınca yumurtası yagını ama henüz etkisini göremedim hemen azalsın istiom ama olmuyo daha nekadar kullanmalıyım acaba ??
ben sana olmamasının nedenlerini sayayım;
1.eğer kolundaki tüy yoğunluğu çok fazlaysa
2.kolundaki tüyleri almadan sürüyorsan
3.(alıyorsan) kol tüylerini ağda benzeri bir epilasyon türü ile almıyorsan
4.cildin hemen tepki veren cinsten değilse
etkisini görememiş olabilirsin.
.
.
ne kadar kullanmaya gelince miktar olarak tüm kolunu yağlayacak miktarda sür yeter. zaman olarak da tüylerin istediğin azlığa ulaşıncaya kadar kullan. tüylerin istediğin azlığa ulaştıktan sonra da 1-2 hafta devam etmelisin. hoşçakal...hihoyyyt
saol canım ama ben kollarımı epilasyon aletiyle aldıktan sonra karınca yumurtası yagını kullandım evet tüyler fazla ondan olabilir bakalım birkaç ay sonra bende etkisini görürüm inş
saol canım ama ben kollarımı epilasyon aletiyle aldıktan sonra karınca yumurtası yagını kullandım evet tüyler fazla ondan olabilir bakalım birkaç ay sonra bende etkisini görürüm inş
bende kollarımdakiler için kullandım baya etkili diyebilirim. daha önce bioder kullanmıştım hiç bi etkisini göremedim, sürdüğüm bölgeye 2-3 dakika kuvvetli masaj yaparak uyguluyorum. tüyleri aldıktan sonra 2-3 gece yatmadan bu yağla masaj yapıyorum. baya azaldı, tavsiye ederim.