Web uygulamasını kur
How to install the app on iOS
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
- Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.
Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Karınca yumurtası yağı kullanan var mı
- Konu Sahibi mommm
- Başlangıç Tarihi
Ayrıntılı Düzenleme
Kimler kimler yazdı?- 15 Eylül 2022
- 1.786
- 864
- 53
- 9 Ağustos 2019
- 5.072
- 2.468
- 123
Evet memnun kalanlarda var bende trendyolda tala markasının yorumlarını okudum memnuniyette var faydası oluyo demekki almayı düşünüyorum bende siz hangi markayı aldınızÇevremde faydasını gören oldu bende yeni aldım lazer sonrası sürmeyi düşünüyorum
- 15 Eylül 2022
- 1.786
- 864
- 53
Bende tala marka aldım.Arkadasim toplu almış ben sadece içinden 1 tanesini denemek için aldım faydasını görürsem sürekli alacağımEvet memnun kalanlarda var bende trendyolda tala markasının yorumlarını okudum memnuniyette var faydası oluyo demekki almayı düşünüyorum bende siz hangi markayı aldınız
- 9 Ağustos 2019
- 5.072
- 2.468
- 123
Lazerden memnunmusnuz ? Kaçıncı seansınız hangi bölgelere gidiyorsunuzBende tala marka aldım.Arkadasim toplu almış ben sadece içinden 1 tanesini denemek için aldım faydasını görürsem sürekli alacağım
- 15 Eylül 2022
- 1.786
- 864
- 53
Ben evlenmeden önce koltuk altı ve bikini bölgesine 8 seans lazer yaptırmıştım yani tüyler azaldı ama çıkmaya devam ediyordu başka bı yere başladim orası da normalde 8 seansti fakat ben 4-5 aydır gitmiyorum yarın tekrardan basliycam..şuan için koltuk altımda 3-4 tel çıkıyor onlarda cansız zaten.. bikini bölgemde tüyler var biraz orası maalesef ki bitmediLazerden memnunmusnuz ? Kaçıncı seansınız hangi bölgelere gidiyorsunuz
- 9 Ağustos 2019
- 5.072
- 2.468
- 123
Hmm anladım bikini bölgesi en zor biten yer diğer bölgelerinizi neyle aşıyorsunuz bacak kol falanBen evlenmeden önce koltuk altı ve bikini bölgesine 8 seans lazer yaptırmıştım yani tüyler azaldı ama çıkmaya devam ediyordu başka bı yere başladim orası da normalde 8 seansti fakat ben 4-5 aydır gitmiyorum yarın tekrardan basliycam..şuan için koltuk altımda 3-4 tel çıkıyor onlarda cansız zaten.. bikini bölgemde tüyler var biraz orası maalesef ki bitmedi
- 15 Eylül 2022
- 1.786
- 864
- 53
Kollarındaki tüyler beni rahatsız etmiyor tesettürlü olduğum için görende olmuyor o yüzden orayı almıyorum..ama koltuk altımi jiletle temizliyordum lazer sonrası 3-4 tel çıktığı için epilasyon aleti ile alıyorum.. Bacaklarımida makine ile alıyorum beni en çok rahatsız eden yer koltuk altı ve bikiniydi.Jiletle temizlediğim için hem yayılmıştı hemde çok sık çıkıyordu Şükür şimdi rahatım.koltuk altımı uzun süre almasam bile öyle gözle görünür şekilde kıl çıkmıyorHmm anladım bikini bölgesi en zor biten yer diğer bölgelerinizi neyle aşıyorsunuz bacak kol falan
- 9 Ağustos 2019
- 5.072
- 2.468
- 123
Çok iyi olmuş öyleyse zaten koltuk altı en çabuk sonuç veren yer bacakları yarım bacak mı aşıyorsunuz tüm mü? Ben makineyle yarım bacak alıyordum lazere başladım jilet yapıldı 3 kere ondan mı lazerden mi bilmem üst bacağımda ki sarı tüyler siyahlaştı ve çoğaldı tüysüz biriyimdir normalde sarıdır bazı yerler belli olmaz üst bacağımında küçük bi yerine değdirirdim makinayı şimdi heryerinde kıl çıkmışKollarındaki tüyler beni rahatsız etmiyor tesettürlü olduğum için görende olmuyor o yüzden orayı almıyorum..ama koltuk altımi jiletle temizliyordum lazer sonrası 3-4 tel çıktığı için epilasyon aleti ile alıyorum.. Bacaklarımida makine ile alıyorum beni en çok rahatsız eden yer koltuk altı ve bikiniydi.Jiletle temizlediğim için hem yayılmıştı hemde çok sık çıkıyordu Şükür şimdi rahatım.koltuk altımı uzun süre almasam bile öyle gözle görünür şekilde kıl çıkmıyor
- 15 Eylül 2022
- 1.786
- 864
- 53
Ben yarım alıyorum diz üstümdeki tüyler sarı o yüzden gerek duymadım hiç ama dediğiniz gibi jilet hem tüyleri çoğaltıyor hemde siyah çıkıyor..sizin zaten tüyleriniz sariymis keşke diz üstüne jilet vurmasaydiniz hiçÇok iyi olmuş öyleyse zaten koltuk altı en çabuk sonuç veren yer bacakları yarım bacak mı aşıyorsunuz tüm mü? Ben makineyle yarım bacak alıyordum lazere başladım jilet yapıldı 3 kere ondan mı lazerden mi bilmem üst bacağımda ki sarı tüyler siyahlaştı ve çoğaldı tüysüz biriyimdir normalde sarıdır bazı yerler belli olmaz üst bacağımında küçük bi yerine değdirirdim makinayı şimdi heryerinde kıl çıkmış
- 15 Eylül 2022
- 1.786
- 864
- 53
Hatta ben tüm vücut gitmek istiyordum lazeri yapan bayan bazı tüylerinizi makine görmez sarı demişti..bacaklarımı kendim kolayca alabiliyorum benim için önemli olan bikini ve koltuk altiydi oralarada sürekli jilet vurduğum için siyahtı o yüzden lazerin faydasını gördüm diyebilirim ama lazerin markasına göre de değişiyor..Alex yaptıranlar daha erken sonuç gördü çevremde..siz hangi lazeri yaptırıyorsunuz pekiÇok iyi olmuş öyleyse zaten koltuk altı en çabuk sonuç veren yer bacakları yarım bacak mı aşıyorsunuz tüm mü? Ben makineyle yarım bacak alıyordum lazere başladım jilet yapıldı 3 kere ondan mı lazerden mi bilmem üst bacağımda ki sarı tüyler siyahlaştı ve çoğaldı tüysüz biriyimdir normalde sarıdır bazı yerler belli olmaz üst bacağımında küçük bi yerine değdirirdim makinayı şimdi heryerinde kıl çıkmış
- 9 Ağustos 2019
- 5.072
- 2.468
- 123
Hatta ben tüm vücut gitmek istiyordum lazeri yapan bayan bazı tüylerinizi makine görmez sarı demişti..bacaklarımı kendim kolayca alabiliyorum benim için önemli olan bikini ve koltuk altiydi oralarada sürekli jilet vurduğum için siyahtı o yüzden lazerin faydasını gördüm diyebilirim ama lazerin markasına göre de değişiyor..Alex yaptıranlar daha erken sonuç gördü çevremde..siz hangi lazeri yaptırıyorsunuz peki
Evet benimde öyleydi ben makinayı hafif değdirip geçiyordum dedim bari gitmişken tüm bacak girmeyim hani sonra Oraylada uğraşmayayım sonra diye seans öncesi dediler vuruyorlar üst bacağım göbeğim ve kol içlerim de hep artma oldu çok canım sıkıldı ya fayda eder yok eder mi oraları onu da bilmiyorum bikini bölgemin üstlerinde kalmadı hiç koltuk altı alt bacak %50 üst bacakta hiç dökülme yok görmüyor heralde oraları ince ama siyahlaşmış artık 3 kere jilet vuruldu sonraki seanslarda vurdurmadım jilet makinayla kısalttım diod lazer ütüleme alex te beyaz ten siyah kıl da etkili diyorlar benimki beyaz ten açık renk kılBen yarım alıyorum diz üstümdeki tüyler sarı o yüzden gerek duymadım hiç ama dediğiniz gibi jilet hem tüyleri çoğaltıyor hemde siyah çıkıyor..sizin zaten tüyleriniz sariymis keşke diz üstüne jilet vurmasaydiniz hiç
- 15 Eylül 2022
- 1.786
- 864
- 53
İlk başlarda bacaginizim üstü sarı olduğu için makine görmemiş olabilir şimdi siyahlasmaya başlamış bundan sonra makine görür diye düşünüyorum..bende buz lazere gidiyorum hatta daha dün gittim ve lazeri yapan kız kesinlikle jilet ve epilasyon aleti vurma eldivenle temizle artık bitmiş sadece tüy kalmış dedi hatta ben bu paket bittikten sonra tekrar paket almak istiyordum lazeri yapan kız doğum yaparsan tüyler tekrar çıkmaya başlar dedi birde lazerden iki gün sonra kese yapmaya başlayın yapabildiğiniz kadar çok yapın kesede tüylerin dökülmesine yardımcı oluyor ben önceden reglime 1 hafta kala lazere gidiyordum regl olduğum zaman ped tüyleri yoluyordu ilk defa bu sefer reglimden çok önce gittimEvet benimde öyleydi ben makinayı hafif değdirip geçiyordum dedim bari gitmişken tüm bacak girmeyim hani sonra Oraylada uğraşmayayım sonra diye seans öncesi dediler vuruyorlar üst bacağım göbeğim ve kol içlerim de hep artma oldu çok canım sıkıldı ya fayda eder yok eder mi oraları onu da bilmiyorum bikini bölgemin üstlerinde kalmadı hiç koltuk altı alt bacak %50 üst bacakta hiç dökülme yok görmüyor heralde oraları ince ama siyahlaşmış artık 3 kere jilet vuruldu sonraki seanslarda vurdurmadım jilet makinayla kısalttım diod lazer ütüleme alex te beyaz ten siyah kıl da etkili diyorlar benimki beyaz ten açık renk kıl
- 9 Ağustos 2019
- 5.072
- 2.468
- 123
Evet inşallah öyle olur ya Şuan baya belirgin oldular umarım k igörür işte hamilelikte kıllanma olabiliyor hormonlar değiştiği için ama herkeste de olmuyor belki olmaz sizde de olursada bi kaç seansla düzelir diye düşünüyorum bu sefer üst bacağı sıkı ve yüksek dereceyle taranmasını söyliycem görsün diye üst bacaktan kurtulsam rahatşıycam ya inanılmaz dert ettim kendimeİlk başlarda bacaginizim üstü sarı olduğu için makine görmemiş olabilir şimdi siyahlasmaya başlamış bundan sonra makine görür diye düşünüyorum..bende buz lazere gidiyorum hatta daha dün gittim ve lazeri yapan kız kesinlikle jilet ve epilasyon aleti vurma eldivenle temizle artık bitmiş sadece tüy kalmış dedi hatta ben bu paket bittikten sonra tekrar paket almak istiyordum lazeri yapan kız doğum yaparsan tüyler tekrar çıkmaya başlar dedi birde lazerden iki gün sonra kese yapmaya başlayın yapabildiğiniz kadar çok yapın kesede tüylerin dökülmesine yardımcı oluyor ben önceden reglime 1 hafta kala lazere gidiyordum regl olduğum zaman ped tüyleri yoluyordu ilk defa bu sefer reglimden çok önce gittim
- 15 Eylül 2022
- 1.786
- 864
- 53
Atış yüksek olunca da fazla can yakıyor ama tabi kıllar içinde daha iyi oluyor ben yüksek atışa çok dayanamıyorum sürekli bayanın elini tutuyorum çok acıyor diyeEvet inşallah öyle olur ya Şuan baya belirgin oldular umarım k igörür işte hamilelikte kıllanma olabiliyor hormonlar değiştiği için ama herkeste de olmuyor belki olmaz sizde de olursada bi kaç seansla düzelir diye düşünüyorum bu sefer üst bacağı sıkı ve yüksek dereceyle taranmasını söyliycem görsün diye üst bacaktan kurtulsam rahatşıycam ya inanılmaz dert ettim kendime
- 9 Ağustos 2019
- 5.072
- 2.468
- 123
Evet bende öyle hele genital alt bölgede dayanılmıyor bende bu seans yükseltmesini söyledim yavaş ilerliyoruz dye bu hata kontörle gidicem gene öyle diycem ya yanmayı göze aldımAtış yüksek olunca da fazla can yakıyor ama tabi kıllar içinde daha iyi oluyor ben yüksek atışa çok dayanamıyorum sürekli bayanın elini tutuyorum çok acıyor diye
- 15 Eylül 2022
- 1.786
- 864
- 53
Şimdiden kolay gelsin umarım tez zamanda tüylerden kurtulursunuzEvet bende öyle hele genital alt bölgede dayanılmıyor bende bu seans yükseltmesini söyledim yavaş ilerliyoruz dye bu hata kontörle gidicem gene öyle diycem ya yanmayı göze aldım
- 9 Ağustos 2019
- 5.072
- 2.468
- 123
Aminnn inşallah teşekkür ederimŞimdiden kolay gelsin umarım tez zamanda tüylerden kurtulursunuz
- 15 Mart 2023
- 66
- 28
- 8
- 9 Ağustos 2019
- 5.072
- 2.468
- 123
Bende düşünüyorum lazer sonrası kullanmayı k kere kullandız ? Hangi bölgelere ? Lazerde dökülmeleriniz nasıl gidiyorya ben de lazer sonrası kullanıyorum ama lazer yapan dr.'uma sorduğumda dedi ki onu küçük yaştan itibaren kullanılırsa biraz azalma gözlenebilir ama tabi etkisi varsa da tartışılır gibi konuştu... yine de umudumu kaybetmeyip lazer sonrası sürüyorum tüm vücut