• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Karınca yağı ya da Ayçiçek yağı mı demeliyiz????

ben_ben_ben

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
20 Aralık 2008
30
0
86
38
İstanbul
Arkadaşlar geçen gün haberlerde karınca yağı yerine satılan ürünlerin aslında ayçiçek yağı oldugunu soylediler. Yapılan testlerde de bu kanıtlanmış.Ayrıca bir kaç profesör de aynı haberde karınca yumurtasının çok küçük oldugunu ve bundan bu kadar çok yağın çıkarılmasının mümkün olmadığını söyledi. Kafam karıştı açıkcası. bilmiyorumkismile ben gecen ay aldım ve sadece bir seans uyguladım ve tüylerde acayip gecikme oldu. Hayır Allah korusun bir yan etkisi olur mu diye de bu seferki epilasyondan sonra kullanmadım. Bir fikir verirseniz sevinirim. Sevgiler:sm_cool:

Aktarda satılanlardan alacaksın ben_ben.
a.s.
Hatta asıl karınca yumurtası yağı biraz ağır kokuyor.
Ayçiçeği öyle koksaydı kimse onu yemeklere katmazdı değil mi?
:roflol:

Bu haberi ben de gördüm kızlar.
Marka adı vermediler, ama kapağından tanıdım ve gayet bilindik bir marka.alsanaalsanasmile
Üstelik 35.000 adet piyasaya sürmüşler.
Dikkatli olur derim.

bir ara bende almayı düşündüm ama bi çok kişi batık yaptığı için tüylerin çıkmasını geciktirdiğini yazmış vazgeçtim açıkçası

bence piyasadakilerin hepsi sahte. hiç karınca yumurtası gördünüz mü? susam kadar bile diil büyüklüğü. sizce susamdan bile küçük olan yumurtadan yağ çıkaracaklar, ondanda kocaman kutu krem yapacaklar ve 35 tl gibi bir fiyata verecekler:olmaz: inanmayın

arkadaşlar gerçekten yararlı olsaydı mutlaka haberlerde çıkardı yararlı diye çok insanın sorunudur tüyler vs... ama haberlerde bende izledim ayçiçek yağından yapılıyormuşşş üzüldümm bir umuttu :(

valla ben biraktim kullanmayi.. bi kutu kullanmistim hem de gecikme felan cok az oldu... biraktim ayni zamanda cikiyolar yine.
bilmediginiz seyleri kullanmayin derim.. kil tuy konulari kadinlarin zaaflari.. bu is kremle yagla olacak bi is degil bence.

ben bir faydasini görmedim zaten halada kullaniyorum bendeki sanki sinek ilaci gibi kokuyor aktardan 5 tl ye aldim

Karınca yumurtası kremi için ünlüler para aldı mı?
Üç gündür merakla bekliyorum.

Hadi, Deşifre atv'nin haber programı. Hazırlayan ve sunan Mehmet Ali Önel de Doğan Grubu'nun en baba habercisi Uğur Dündar'a rakip olarak gösteriliyor. Doğan Grubu'nun gazeteleri Hürriyet, Milliyet, Vatan, Posta ve Radikal'in bu müthiş haberi görmemesini normal karşılıyorum. Artık bu tür görmemek, kıskanmak çok normal oldu. Halkı kimsenin düşündüğü yok. Önemli habermiş kimse iplemiyor. Her şeye, herkes göbekten bağlı...

Ama atv'nin kardeş gazetesi Sabah ve Takvim'de manşete çekilmesi gerekirdi. Buna şaşırıyorum. Yoksa Mehmet Ali Önel'in Deşifre'de anlattıklarına inanmadılar mı? Hadi 'Karınca Yumurtası Kremi' diye bir şey var. Önel'in iddia ettiği gibi İran'dan ithal edilen yağ aslında bizim ayçiçeği yağımız. Küçük şişelere konularak 'tüy dökücü krem' olarak kadınlara pazarlanmıyor. Yani kadınlar aldatılmıyor! Peki ortada müthiş bir yayıncılık skandalı var, buna nasıl göz yumdu anlışanlı gazetelerimiz?

Mehmet Ali Önel sordu ve bu kremi üretip, satan adam anlattı. Açık seçik hatta Önel ile dalga geçerek. "Ya Allah'ınızı severseniz siz bilmiyor musunuz bu işleri? Tabii ki açıktan para verdim ve Seda Sayan, Mesut Yar ve Nükhet Duru'nun programında karınca yumurtası kreminin reklamını yaptım. Hülya Avşar'ın tenis turnuvasına sponsor oldum, Helin Avşar reklamlarımda oynadı." Mehmet Ali Önel, adamın sözleri karşısında şok oldu. Sadece "Bu gizli reklama girer, nasıl olur" diyebildi.

Üretici firmanın karşısında iyice saf gazeteci duruma düşmemek için konuyu değiştirmek zorunda kaldı. Ertesi gün Seda Sayan, Hülya Avşar, Mesut Yar, Nükhet Duru'nun ortalığı karıştırmalarını bekledim. Açıklama yapar sandım. Hatta basın toplantılarını düzenleyip, "İddialar çok çirkin iftiradır.

Biz bu adamdan, programımıza çıkması için para almadık" demelerini yani... Yoo hiçbirinden ses gelmedi. İşi kapatmak ister gibiydiler. Üç gündür ortalık süt liman...

Tabii bu arada RTÜK'ün soruşturma başlatmasını olaya el koymasını da bekledim. RTÜK de galiba hâlâ uyuyor. Hiçbir gazetede tek satır yazı çıkmadı, kimse kılını bile kıpırdatmadı. Yazık oldu Mehmet Ali Önel'in cesaretine. Bu duyguyu iyi bilirim, çok yaşadım. Kurulu düzen seni öğütür. Oysa kadın programlarına katılan pek çok diyetisyen, falcı, üfürükçü, doktor, avukatın çaktırmadan birilerinin cebine üç-beş bin dolar koyduklarını duyarız. Yapımcı asistanları veya konuk koordinatörleri bu işi yönetir.

Fatura-fiş yoktur, TV kurumunun da haberi olmaz. Hatta program sonrası jenerikte bile bu iş vardır. Bazı uyanık kadın programcılarının işi budur. Ne yazık şimdilerde TRT'de aynı işi devam ettirenler var. Özetle bir adam ayçiçeği yağını küçük şişelere doldurup, "Bu gördüğünüz karınca yağını vücudunuza sürünce istenmeyen tüylerden kurtuluyorsunuz" diyor ve inanılmaz paralar kazanıyor. Deşifre programında izlediğimiz sözlerine göre de bunun için en güvenilir sanatçıların programına para vererek katılıyor. Şayet bu skandal haber değil ise nedir? RTÜK bırak dizilerde öpüşenleri de bunlarla uğraş...

Aykut IŞIKLAR

Düşünün artık ne dolaplar dönmüş :delphin:

off off... biz kadinlari bu tür ürünlerle kandirmaktan bikmiyorlar, biliyorlar tüysüz bir vücut icin herseyi alip kullanacagimizi :(

Back